fbpx

виж как работи методът BRAVO

Научи тайните на архетипния маркетинг

Архетипният маркетинг е инструментът на най-успешните глобални брандове. И тази книга ще ти разкрие тайната им .. Напълно БЕЗПЛАТНО.

Книгата се разпространява единствено в електронен вариант и съдържа 54 страници безценна информация за твоя бизнес. 

🔝  54 стр. електронна книга с безценна информация за твоя бизнес;
🔰 12 маркетинг архетипа заедно с прилежащия им профил и приложение;
📌 Кратък тест, който ще ти помогне да откриеш архетипа на своя бизнес;
💰 Идеи за ключови думи и послания, които ще превърнат слогъна ти в запазена марка;
🛍️ Идеи за продукти, с които да разшириш портфолиото си;
❤️ Примери за рекламни кампании, с които да спечелиш сърцата на клиентите си.

 Да, искам да получа книгата!

какво ще откриеш в книгата

Защо маркетинг на архетипите

Когато преди години се запознах с теорията за архетипния маркетинг, не можех да повярвам на какво съм попаднала – ясна и лесна система за бранд мениджмънт и комуникации.

За съжаление, човек не може да открие нищо за архетипите и архетипният маркетинг нито в класовете по маркетинг в университета, нито в допълнителните курсове и обучения, за които би искал да плати.

И това го споделям като човек, който преподава и на двете места. ….

Архетипният маркетинг е част от моята авторска методология BRAVO. И днес иска да ти разкажа малко повече за тяхна история, за символите и за учението на К.Г.Юнг. Затова те каня на пътешествие.

Незабравимо пътешествие в техния магичен свят, изпълнен със символи и скрити послания …. и се надявам в край му, архетипите да те вълнуват почти колкото и мен.

 

Методът BRAVO съчетава стратегическото бизнес планиране с маркетинг инструменти, дизайн, коучинг, невробиология и приложна психология, за да подкрепи устойчивото бизнес развитие и растеж на една компания с помощта на маркетинг стратегия, която привлича, убеждава, продава. Базиран на над 20 години професионален опит в маркетинг индустрията и над 100 000 часа, вложени в тестването и валидирането на различни бизнес подходи и маркетинг инструменти

 

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

Методът BRAVO

Методът BRAVO“ е моята авторска методология за стратегическо маркетинг планиране, развитие и растеж на бизнеса. Резултат от над 20 години опит в маркетинг индустрията и над 800 реализирани бранд стратегии с различен фокус в България, Балканите, Западна Европа и САЩ. Методът BRAVO позволява на марките – лични и корпоративни да се свържат емоционално с аудиторията си и да провокират устойчив бизнес растеж.

  • BRAVO като Brand Purpose: Ценности и мотивация. Открийте същността на своята марка.
  • BRAVO като Relevant Audience: Взаимоотношения и партньорства. Насочете вниманието си и очаровайте правилната аудитория.
  • BRAVO като Archetype Branding: Психология и архетипи. Използвайте силата на универсалните истории и инструментите на психологията и коучинга.
  • BRAVO като Value Proposition: Предложение за стойност. 
  • BRAVO като Omni-channel Experience: Потребителско преживяване. Ангажирайте клиентите си и ги накарайте да се почувстват специални.

Методът е познат от обученията ми по „Стратегически маркетинг“ – СофтУни и „Основни на маркетинга“ – Икономически университет, Варна, завършен от над 2500 студенти през последните десет години.

интегриран подход

Уникалност и Иновация

Практическа Приложимост

Дългосрочни Ползи

0