менторска програма за жени - лидери

Развий своя личен потенциал

 

Открий пътя към лидерството и личностното си израстване с индивидуализираната менторска програма на Бизнес Клиника®️  – специално създадена за лидери с амбиции, които искат да оставят своя отпечатък в света.

Запази час за консултация

Менторство. Коучинг и Професионален Растеж

Менторската програма на Бизнес Клиникa®️ е предназначена за жени – лидери, които искат да развият личната си марка, да усъвършенстват комуникационните си умения и да се научат как да вземат по-добри решения. Програмата е организирана в три последователни модула, всеки от които по два месеца: Личен Бранд. Лидерство и трансформация. Развитие и растеж.

стартираме през април 2024

Какво да очакваш?

01

Личен бранд

Първите два месеца от менторската програма са посветени на личните ти таланти – кои са твоите силни страни и слабости и как да ги управляваш? Кой е твоят архетип? Кои са сенките ти и как да ги управляваш?

Ще отделим специално внимание на стила ти и на присъствието ти в обществото. Доколко невербалните послания, които изпращаш отговарят на личния ти бранд. Ще изберем заедно личната ти цветова схема. Стилът. на дрехите ти. Дори прическата и грима.

Първият етап от менторската програма завършва с професионална фотосесия, за да представиш на света новото си Аз и да разполагаш с визуално съдържание, което да използваш за социални мрежи, интервюта и профилни снимки.

Консултант и партньор: Тиа Станкова, модел стилист

02

Лидерство и трансформация

Следващите два месеца ще посветим на лидерските ти и комуникационни умения. Независимо дали си търсиш нова работа или развиваш бизнес, дали искаш да разшириш бизнеса си, да разшириш екипа си или търсиш финансиране на бизнес идеите си – два месеца се посветим на твоето целеполагане и предвижване напред.

С помощта на коучинг методологията и ще изведем личните ти мисия, визия и цели. Ще идентифицираме партньорите ти. Ще работим върху балансът между личният ти и професионалния ти живот

Вторият етап от менторската програма завършва с годишна програма с лични цели и ясен план и стъпки за тяхното реализиране.

Консултант и партньор: доц.д-р Арсения Иванова, сценично поведение и правоговор

03

Развитие и растеж

Последните два месеца за посветени на твоя бизнес. Ще изградим бизнес процеси на компанията ти. Ще работим върху маркетинг и комуникационните послания. Ще ти помогна да подготвиш и да тренираш пич дека си, ако търсиш финансиране за своя бизнес.

С помощта на бизнес инструменти и маркетинг подходи в края на етапа ще сме подготвили компанията или кариерата ти за устойчиво развитие и растеж.

Третият етап от менторската програма завършва с изградени бизнес процеси и стратегия за развитие и растеж.

Цени и условия

Менторската програма се провежда в хибриден формат – онлайн и присъствено. Участието е платено, след кандидатстване и одобрение.

Предвидени са 2бр.стипендии с 40% отстъпка от цената, една социална стипендия с 90% отстъпка и всички членове на общността Women In Tech & Leadership – Bulgaria ползват 10% отстъпка от цената.

Изпрати кратко мотивационно писмо на hello@ivatanasova.com и ми разкажи повече за своя опит и по какъв начин програмата ще допринесе за личното ти благополучие и за средата около теб.

Take It Easy

12 000лв

2 000лв./изплащане на месечни вноски

Плати на изплащане: Шест равни месечни вноски, предварително платими за месеца.

I Know You

10 500лв

3 500лв./изплащане на три вноски

Плати преди всеки един от модулите или избери онзи, който ти допада най-много. Нямаш ограничение.

I Trust You

10 000лв.

Вземи цялата програма с 25% отстъпка в цената.

За самостоятелна работа

Ако търсиш по-гъвкаво и бюджетно решение, може би индивидуалните бизнес коучинг сесии за подходящо решение за теб или самостоятелната работа с инструментите по Метода BRAVO.  

Мини пакет от 5бр. бизнес коучинг сесии

Може също да ти хареса

Скритият Ключ - едногодишна коучинг програма

Подобряване на Производителността: Коучингът помага на  личността да се фокусира върху най-важните задачи, да управлява времето си по-ефективно и да увеличи своята производителност.

Развитие на Лидерски Умения: Чрез коучинг, лидерите развиват ключови умения като емоционална интелигентност, вземане на решения и влияние, което подобрява тяхната способност да водят и вдъхновяват своите екипи.

Подобряване на Взаимоотношенията: Коучингът може да помогне на хората да изградят и поддържат здравословни и продуктивни взаимоотношения, както в работата, така и в личния живот.

Личностно Развитие: Коучингът стимулира самоосъзнаването и личностното развитие, което води до по-добро самопознание и саморегулация.

Постижение на Цели: Коучингът помага на личността да определи ясни цели и да разработи реалистични планове за тяхното постигане, което увеличава шансовете за успех.

Управление на Промяната: В динамичния свят на бизнеса, коучингът подпомага адаптацията към промени и развитието на гъвкавост и устойчивост.

Бързи резултати: Необходими са ви между 3 и 5 сесии, за да постигнете краткосрочната промяна, за която мечтаете.

Решаване на Проблеми: Коучингът оборудва хората с инструменти и техники за ефективно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателства.

Баланс между Работа и Личен Живот: Коучингът помага на хората да намерят баланс между професионалните ангажименти и личния живот, което води до по-добро общо благосъстояние.

Устойчивост: Коучингът не е еднократно събитие, а процес, който води до устойчиво самоусъвършенстване и постоянно подобрение.

Увеличаване на Мотивацията: Коучингът може да подобри вътрешната мотивация и целеполагане.

Какво още трябва да знаете за мен преди да решите да се включите?

Ивелина Атанасова – Генчев

🔝 Преподавател по дигитален и стратегически маркетинг;
🔰 В момента завършвам Executive MBA програма към Central European University (CEU) във Виена, Австрия;
⏱️ От 2000г се занимавам активно с продажби и маркетинг, но съм работила едва две години в рекламна агенция;
😱Целият ми опит е базиран на практиката – станах предприемач преди да се превърна в консултант и обучител;
🫶 От 2014г съм част от маркетинг журито в конкурса „Сайт на годината”, а през 2012г спечелих награда за “Най-добра онлайн медия” в същия конкурс в надпревара с bTV и Nova телевизия;
🤖Автор съм на теорията за “дигиталните деца” и основен двигател на глобалната инициатива за трансформация на образованието DigitalKidZ: „Училище с отворен код“.

🔥Консултирам и работя ежедневно с големи компании като Reiffeisenbank (вече KBC Bank), POST – Luxemburg, TechTour – Belgium, IMPETUS Capital, Gombashop, Fibran и други.

консултант модул: лична марка и стил

Тиа Станкова

Tиа Станкова е международен личен стайлинг консултант с клиенти от Европа и САЩ. Създател на уникалната система „Dressed by Tia“, която помага на дамите да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия. 

консултант модул: трансформация и

доц. д-р Арсения Иванов

Доц. д-р Арсения Иванова преподава в СУ „Св. Климент Охридски” във Факултета по Журналистика и Масови комуникации – „Култура на речта” и „Техники на вербалната комуникация”, както и във Философски факултет с програмата „Говор и поведение пред камера и микрофон“.

Има собствен метод, разработен в програма „Изкуството да презентираш“. Водя обучителни семинари свързани със света на презентирането, както и силата на ораторското майсторство. Работи с политици, депутати, ръководители на екипи, служители, презентиращи, журналисти и хора, които искат да усъвършенстват себе си.

Доцент и доктор по Театрознание и театрални науки, Сценична реч.

манифест

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че истинската промяна започва със смелостта да мечтаеш и силата да преследваш тези мечти. Моята мисия е да създам и управлявам бизнес организации, които не само процъфтяват в икономически план, но и служат като мост към овластяването на жените във всеки един аспект на живота им.

В основата на тази мисия лежи убеждението, че информационно-комуникационните технологии са ключови за разширяване на възможностите пред жените. Те предоставят платформа за обучение, споделяне на знания и създаване на нови възможности за работа и предприемачество. С тяхна помощ, всяка жена може да достигне до ресурсите, които ѝ трябват, за да изгради и развие своя бизнес, да увеличи своите доходи и да укрепи своята икономическа независимост. И това, според мен, е най-добрата превенция срещу домашното насилие.

Също така, вярвам, че достъпът до качествено образование от най-ранна детска възраст е фундаментален за развитието на устойчиви общности. Образованието е сила, която може да преобрази живота на жените, да им даде увереността и уменията, необходими за това да станат лидери и иноватори в своите области.

Чрез моята работа, аз се стремя да създам среда, в която жените не само да участват, но и да водят и да са вдъхновение за следващите поколения. Това е свят, в който всяка жена има глас и платформа да го изрази, свят, в който тя може да се развива и да допринася за обществото с пълния си потенциал.

Ангажирам  се и работя неуморно за създаването на бизнес организации и инициативи, които подкрепят икономическото овластяване на жените. Всеки ден, с всяко действие, аз се стремя да направя света място, където равенството не е само цел, а реалност.

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета. Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

 

0