fbpx

Методът BRAVO

Всяка марка разказва история; BRAVO я превръща в легенда. Как за 12 седмици да превърнеш бизнеса си в добре работещ механизъм и машина за продажби, с помощта на стратегическо бизнес планиране и маркетинг инструменти – това е тайната, която ще откриеш в „Методът BRAVO“.

Познат от обученията ми по „Стратегически маркетинг“ – СофтУни и „Основни на маркетинга“ – Икономически университет, Варна.

Продукти в серията

[Книга]: Методът BRAVO – мастърклас по маркетинг

10 налични

[Дневник]: Методът BRAVO в действие – 108 дни до промяната в бизнеса ти

Изчерпан

[КОУЧИНГ]: Скритият Ключ на Метода BRAVO – едногодишна програма

79 налични (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

[БЪНДЪЛ]: BRAVO Маркетинг Мастърклас & Бизнес Коучинг

Методът BRAVO – стратегически маркетинг и бизнес коучинг

Ако трябва да опиша инструментите по методология BRAVO само едно изречение, то би било следното:

„печеливша комбинация от експертни знания и доказано работещи маркетинг тактики – „Методът BRAVO“ е инвестиция за всеки, който иска да подобри своите маркетинг умения и да развие своя бизнес на глобалната сцена.“

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

Методът BRAVO

Методът BRAVO“ е моята авторска методология за стратегическо маркетинг планиране, развитие и растеж на бизнеса. Резултат от над 20 години опит в маркетинг индустрията и над 800 реализирани бранд стратегии с различен фокус в България, Балканите, Западна Европа и САЩ. Методът BRAVO позволява на марките – лични и корпоративни да се свържат емоционално с аудиторията си и да провокират устойчив бизнес растеж.

  • BRAVO като Brand Purpose: Ценности и мотивация. Открийте същността на своята марка.
  • BRAVO като Relevant Audience: Взаимоотношения и партньорства. Насочете вниманието си и очаровайте правилната аудитория.
  • BRAVO като Archetype Branding: Психология и архетипи. Използвайте силата на универсалните истории и инструментите на психологията и коучинга.
  • BRAVO като Value Proposition: Предложение за стойност. 
  • BRAVO като Omni-channel Experience: Потребителско преживяване. Ангажирайте клиентите си и ги накарайте да се почувстват специални.

препоръки

Обратна връзка 

★★★★★

Много добре систематизирано съдържание, написано много достъпно и лесно за асимилиране. Определено ще запазя в библиотеката си, за да отварям от време на време и да си припомням важните неща…

Георги Ясенов
 

★★★★★

Методът BRAVO и Ивелина са феномен – приятно изненада съм, че маркетинг специалист в България не само познава, но и владее до такова съвършенство някои от най-сложните похвати в маркетинга и е готов да ги сподели. Методът BRAVO е benefit of the benefit. 

Албена Комитова
heal-yourself.co.uk

★★★★★

Очарована съм меко казано, толкова сложна за мен материя, поднесена на толкова достъпен език. Съдържанието достига с лекота до мен …

Милослава Стоянова
Консултант

★★★★★

Книгата е чудесна – подредена, с изчистени и ясни послания…като цяло не съм се съмнявала в ценността на книгата: при целия ви натрупат опит, а не само сухо знание, бях предварително убедена в огромната стойност, която книгата ви ще има за мен. Поздравления за труда ви! 

Ана Тодорова
Сдружение Startup Factory – Русе

★★★★★

Изключителна книга. … четенето е леко и някак не натоварващо, предвид материята, която покрива. Определено личи авторско майсторство! Плюс това, че освен за бранд, книгата може да се използва и за себеанализ. Ами освен да кажа едно BRAVO, друго не ми остава. 🙂

 

Гергана Боневска

само с помощта на стратегическото бизнес планиране и маркетинг инструменти

Създай успешен бизнес, който няма нужда от реклама, за да носи високи продажби

Невъзможни срокове, ограничени бюджети, силна конкуренция и липса на стабилен екип – това е реалността на повечето малки и средни компании.

Повече от 80% от клиентите ми се сблъскват с тези предизвикателства всеки ден, а от това дали ще успеят да ги преодолеят или не зависи оцеляването им.

Трябваше ми метод, система или нов подход, който да ми спечели време, да започне да носи пари веднага, винаги да ми гарантира успех, конкурентно предимство и високи печалби.

Трябваше ми ефективно краткосрочно и универсално решение, което да извади която и да е компания от кризата и да я стабилизира, за да ми отвори време и възможност да подредя и организирам маркетинг и бизнес процесите отвътре .. за да си свърша работата, за която са ме наели.

Така се появи „Методът BRAVO“.

Методът BRAVO съчетава стратегическото бизнес планиране с маркетинг инструменти, дизайн, коучинг, невробиология и приложна психология, за да подкрепи устойчивото бизнес развитие и растеж на една компания с помощта на маркетинг стратегия, която привлича, убеждава, продава.

След повече от 20 години опит в маркетинг индустрията и над 100 000 часа, вложени в тестването и валидирането на различни бизнес подходи и маркетинг инструменти, днес „Методът BRAVO“ е достъпен за пръв път в книжен формат и под формата на коучинг програма за самостоятелна работа, за да промени изцяло начина, по който гледаш на маркетинга и стратегическото бизнес планиране.

Ще ти помогне да спестиш както време и ресурси, така и десетхиляди левове за обучения и допълнителни консултации.

Методът BRAVO ще ти разкрие тайните на маркетинга на архетипите, тайната на успешните продажбени фунии и всички стъпки по изграждане на успешно потребителско преживяване и устойчиви бизнес процеси, които ще позволят на бизнеса да расте неограничено и да изгради познати и обичани „марки на любовта“

 

 

допълнителна информация

Автор: Ивелина Атанасова – Генчев
Поредица: Business Clinic
Книга: 416 стр.
ISBN: 978-619-92529-0-1

маркетинг тактики без „общи“ приказки

Книга: Методът BRAVO – Мастърклас по маркетинг

🔝  416 стр. книга, събрала над 20 години професионален опит и милиони, инвестирани в маркетинг и реклама;
🔰 26 готови маркетинг стратегии, подходящи за стартиращи и глобални компании;
📌 12 популярни маркетинг тактики, доказали се в повече от 1000 успешни проекти по целия свят;
💰 Готови шаблони за изграждане на лендинг страници и успешни „продажбени фунии“;
📚 Авторска методология, по която са обучение над 850 маркетинг специалисти и мениджъри;
🎁 Бонус обучение и маркетинг темплейти за над 600лв;
🔝 Спестете хиляди левове от допълнителни обучения и маркетинг консултации.

Първият тираж на книгата се изчерпа за по-малко от две седмици, не пропускайте новия!

практически съвети вместо теория

Скритият ключ на Метода BRAVO – едногодишна коучинг програма

„Скритият Ключ на Метода BRAVO“ е едногодишна коучинг програма в кутия, която ще ви покаже стъпка по стъпка как да приложите теорията от книгата в практиката, как да използвате маркетинга на архетипите ефективно, как да изградите успешни продажбени фунии и потребителско преживяване за устойчиви бизнес процеси.

С нейна помощ ще научите как:

  • да продавате, без да харчите излишни пари за реклама;
  • да създавате ценно предложение за клиента;
  • да планирате маркетинг стратегия, което привлича, убеждава и най-важното  – продава;
  • да превърнете бизнеса си в автоматизирана машина за продажби, а
  • клиентите си в лоялни адвокати на марката.

Фокусирана изцяло върху устойчивото развитие и растеж на бизнеса.

виж няколко примерни карти

Автор: Ивелина Атанасова – Генчев
Поредица: Business Clinic
Брой карти: 46 + БОНУС: 12 бранд архетипа
ISBN: 978-619-92529-0-4

Имаш още въпроси?

Изпрати имейл на hello@ivatanasova.com

Често задавани въпроси

Защо да си купя „Методът BRAVO“?

Система на работа: Книгата „Методът BRAVO“ и прилежащата ѝ бизнес коучинг програма „Скритият Ключ на Метода BRAVO“ са доказано работеща система за успешен маркетинг и бизнес развитие, която ще ви спечели време, ще започне да носи пари веднага и винаги гарантира успех, конкурентно предимство и високи печалби.

Пести пари: Разкрит стъпка по стъпка, методът ще ви спести хиляди левове от допълнителни обучения и консултации. 

Изчерпателно ръководство: Книгата „Методът BRAVO“ ще ви помогне да преобразите бизнеса си за по-малко от 12 седмици, превръщайки го в автоматизирана машина за продажби.

Експертни знания: Методът BRAVO разкрива моя близо четвърт вековен опит в областта на маркетинга и продажбите.

Универсалност: „Методът BRAVO“ разкрива кои са онези 26 маркетинг стратегии, които работят както за стартиращи, така и за глобални компании.

Доказани тактики: „Методът BRAVO“ включва и 12 популярни маркетинг тактики, които са доказали своята ефективност в над 1000 успешни проекта по света.

Практически инструменти: „Методът BRAVO“ съдържа готови шаблони за създаване на ефективни лендинг страници и продажбени фунии.

Професионално обучение: По Метода BRAVO са обучени над 2500 маркетинг специалисти и мениджъри.

Бонус материали: Купувайки комплекта, имате достъп до БОНУС материали и обучение за над 600 лева, което увеличава стойността на покупката.

За кого е подходящ „Методът BRAVO“?

Програмата е подходяща за стартиращи предприемачи, маркетинг и бизнес консултанти, собственици на малки и средни компании, както и за маркетинг мениджъри в големи корпорации.

Трябва ли да имам предварителни познания по маркетинг, за да се възползвам от „Методът BRAVO“?

Не е задължително, тъй като програмата предоставя знания от основите до напреднали маркетингови стратегии.

Колко време отнема обучението по „Методът BRAVO“?

Ако прочетете книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“, ще ви бъдат необходими по-малко от 12 седмици, за да трансформирате бизнеса си.

Ако искате да се възползвате максимално от дългосрочните ефекти и резултати – препоръчвам да завършите и бизнес коучинг програмата „Скритият Ключ на Метода BRAVO“, за която ще ви е необходима около година.

Какви ресурси предоставя „Методът BRAVO“?

Освен книгата и коучинг програмата, получавате достъп и до богата палитра от шаблони за това как да изградите ефективна лендинг страница, продажбени фунии, профилът на Идеалния си Клиент и допълнителни материали за самостоятелно обучение.

Има ли реални примери и казуси в „Методът BRAVO“?

Да, книгата включва стратегии и тактики, доказани в реални бизнес условия и проекти по целия свят. Приложими за българския пазар и при излизане на световната сцена.

промяната започва от всеки от нас 

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета.

Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

0