fbpx

ускорете развитието и растежа на своя бизнес

Бизнес Клиника®️

 

Бизнес Клиника®️ е индивидуална и персонализирана програма за развитие и растеж на вашия бизнес и личен бранд, базирана на Метода BRAVO.

Методът BRAVOЗаяви консултация

силата на маркетинга

Повече клиенти, повече и по-стабилни продажби …

Бизнес Клиника®️ помага на предприемачите да подобрят своите бизнес процеси и продуктивност чрез проверени маркетинг инструменти, стратегии и тактики. Работещи решения и над четвърт век професионален опит. Гаранция за  стабилен растеж в динамичната бизнес среда. 

професионален опит, измерен в години

25

професионален опит, измерен в часове

172 500

обучени експерти

858

бизнес клиника®️

Наистина ли жадувате успеха?

Бизнес Клиника®️ е моята авторска програма и запазена марка. Резултат от над 25 години опит в сферата на маркетинга, управлението на милионни бюджети и развитието на стотици компании по света. Вярвам, че програмата е уникална, защото позволява напълно персонализиран и индивидуален подход, съобразявайки се с личните таланти, ресурси и цели на всеки клиент. Бизнес Клиника®️ е human-centric, тя поставя хората и екипа в центъра на бизнес процесите.

Всички маркетинг подходи, стратегии и тактики в Бизнес Клиника®️ са уникални и персонализирани и отразяват духа, културата, особеностите и характеристиките, ресурсите и ограниченията на всяка компания и няма нито една стратегия, която да повтаря останалите.

Какво предлага Бизнес Клиника®️?

В рамките на програмата Бизнес Клиника®️ , можете да разчитате на:

  • Методът BRAVO – маркетинг мастърклас„: Тази книга ще ви даде разбирането за същността на работата, подходите и принципите, използвани в „Бизнес Клиника“. Изключително подходящ инструмент за онези, които имат нужда от въведение в маркетинга и прозрачност на процесите.
  • Бизнес коучинг програмата „Скритият Ключ на Метода BRAVO„: Едногодишна бизнес коучинг програма (в кутия), която ще ви води стъпка по стъпка през Метода BRAVO и всички онези процесии, които ще трансформират бизнеса ви. 
  • Neuro-Agility Profile™️ Advance+ : Този инструмент който ще ви позволи да създадете психографски профил на екипа си или на своите лични таланти и ограничения, за да си синхронизирате с архетипния профил на своя бизнес и лична марка.

Всички те, в съчетание, ще ви дадат най- точната „пътна карта“ за развитие и растеж на бизнеса и яснота за това кои са онези маркетинг послания и стратегии, които наистина резонират с вашата аудитория.

Инвестицията Ви в Бизнес Клиника®️ Включва:

  • Онлайн Обучения по Маркетинг, за да се научите как да прилагате най-ефективните маркетинг стратегии за успеха на своя бизнес сами.
  • Индивидуален Бизнес Коучинг
  • Менторска Програма, която ще ви помогне да развиете личната си марка и бранд, докато работите с моя екип от експерти в областта на личния стайлинг, сценично присъствие, фризьори, гримьори, фотографи, PR експерти, уеб дизайнери и програмисти.
  • Затворена общност от хора, преминали вече по своя пътя към успеха.
  • Работа с мен като „Маркетинг Директор под Наем“ за вашия бизнес или екип.

Моята Гаранция за Успех

Дотолкова съм уверена в ефективността на Бизнес Клиника®️, че предлагам 100% гаранция за успех. Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които очаквате, аз лично ще ви върна инвестицията. Това е моят ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което работи.

Бизнес Клиника®️ ще ви помогне да преоткриете бизнеса си и да достигнете нови върхове. Чрез комбинацията от стратегически и архетипен маркетинг, изключителното потребителско изживяване и стабилните продажбени и бизнес процеси, вашата компания ще процъфтява и създадете своя собствена „марка на любовта'“.

Бизнес Клиника®️ е вашата инвестиция в бъдещето. Не чакайте – вземете контрол върху бизнеса си още днес.

Програмата Бизнес Клиника®️ е подходяща за стартиращи предприемачи, малки екипи, консултанти и всеки, който не се страхува да постигне успех в бизнеса и личния си живот.

*Бизнес Клиника®️ е запазена търговска марка. Всички права запазени.

 

 

01. За екипи

Поставяйки хората и екипа в центъра на бизнес програмата и маркетинг тактиките, тайната съставка тук е анализ и изграждане на екипен профил с помощта на Neuro-Аgility Profile™️ Advance+

02. За консултанти

С помощта на архетипния маркетинг анализираме вашият профил, таланти и уникални характеристики, за да ги подравним и създадем заедно „пътна карта“ на бизнеса и маркетинг посланията.

03. DIY формат

Серия от онлайн обучения, менторска програма, книги и коучинг карти ще ви позволяват да определите сами скоростта и ритъма за своето бизнес развитие, без да е необходимо да плащате за допълнителни консултации и обучения.

бизнес клиника®️ за експерти и екипи

Neuro-agility Profile™️ Advance+

Искате ли да разберете какъв е индивидуалният профил на всеки в екипа ви или пък своя собствен, да учите по-лесно и ефективно, да намалите процента допускани човешки грешки, да разберете кои са собствените ви таланти като лидер на екип и тези на другите в групата?

Искате ли да бъдете щастливи, а не уморени и отегчени, когато сте в офиса?

Всичко това е възможно с Neuro-Agility Profile™️ Advance+. Подходящ за личностен анализ и за анализ и оценка на екипи.

бизнес клиника®️ за личен брандинг

Архетипен маркетинг

Изполвайте 12-те архетипа, за да разкажете историята на своя бизнес, да спечелите любовтта на клиентите си и да увеличите продажбите си.

Бизнес теория, основана на учението на К.Г.Юнг и тънката червена линия между символите, подсъзнанието и човешките емоции.

бизнес клиника®️ – направи си сам 

Онлайн обучения, коучинг и менторство

Онлайн форматът на „Бизнес Клиника“®️ ви позволява да работите самостоятелно, следвайки всички стъпки от програмата във формат, удобен за вашия ритъм и график.

Бизнес Клиника“®️ – онлайн ви позволява да създадете печеливш бизнес от нулата или да увеличите печалбата на съществуващия си, предлагайки ви достъп до:

✅ серия от онлайн обучения;

✅ личен дневник – програма за самостоятелна работа;

✅ достъп до онлайн група;

✅ достъп до индивидуална коучинг и менторска програма.

промяната започва от нас

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета.

Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

За контакти и консултация

0