бизнес клиника®️

Цялостна програма за развитие и растеж

 

Индивидуална, персонализирана програма за развитие на вашия бизнес и личен бранд. Създадена специално за вас и вашата компания.

Запазете час за консултация

01. За екипи

Поставяйки хората и екипа в центъра на бизнес програмата и маркетинг тактиките, тайната съставка тук е анализ и изграждане на екипен профил с помощта на Neuro-Аgility Profile™️ Advance+

02. За консултанти

С помощта на архетипния маркетинг анализираме вашият профил, таланти и уникални характеристики, за да ги подравним и създадем заедно “пътна карта” на бизнеса и маркетинг посланията.

03. “направи си сам” – формат

Серия от онлайн обучения и менторска програма, които позволяват на всеки да определя сам скоростта и мащаба на маркетинг стратегията и бизнеса, който иска да развитие.

бизнес клиника®️

Увеличете продажбите си още днес

Времето и парите са двете от най-ценни неща, когато развивате собствен бизнес.

За съжаление, като всички ресурси, те са ограничени и често изправят пред действително големи предизвикателства стартиращите компании и малкия бизнес. Знам го от собствения си опит като предприемач.

Същият този опит на предприемач обаче ме и научи как да ги преодолявам и как да развия и разширя бизнеса (си), без да се съобразявам с ограничените бюджети за реклама във Facebook и Google Ads.

“Бизнес Клиника®️” разкрива всичко, което трябва да знаете за маркетинга, комуникациите и потребителското преживяване, за да увеличите продажбите си.

✅ С помощта на “Бизнес Клиника®️” ще намалите разходите си за реклама, защото вече ще знаете къде да инвестирате и как да удължите ефекта от всеки лев, който инвестирате.

✅ С “Бизнес Клиника®️” ще подобрите онлайн присъствието си в социалните мрежи и ще оптимизирате ефективността на онлайн сайта и магазина си.

✅ “Бизнес Клиника®️”  ще ви овласти да създавате сами по-ефективни заглавия, описания на продукти, имейли, рекламни кампании и още много други, защото ще разполагате с “пътна карта” към успеха на своя бранд и ще държите оптималната маркетинг формула в ръцете си.

✅ “Бизнес Клиника®️” ще ви даде свободата да управлявате сами бизнеса си. Вече няма нужда 

✅ С “Бизнес Клиника®️” можете да постигнете същото за само част от цената. Всичко, което трябва да направите, е да ми позволите да оптимизирам архетипния брандинг на компанията, да създадем профил на екипа ви и да започнете да прилагате техниките, които ще научите.

И всичко това без да:

❌ да плащате хиляди левове за реклама, за да влияете продажбите си;

❌ без да посещавате десетки скъпи обучения;

❌ без да се налага да четете томове специализирана литература;

❌ без да наемате скъпи рекламни агенции;

❌ без да правите Live видеа и “стойностно съдържание” всеки ден;

❌ дори без да е необходимо да имате последователи в социалните мрежи.

Всичко, което трябва да знаете за маркетинга се съдържа в методологията на “Бизнес Клиника®️”.

☑️ “Бизнес Клиника®️” е авторска методология, която разработих след повече от 50 000 работни часа и над 350 проекта.

☑️  “Бизнес Клиника®️” е методология, с която управлявам виртуални екипи на глобални компании, разположени на 6 континента и маркетинг бюджети, които се измерват в милиони евра на годишна база.

☑️ “Бизнес Клиника®️” е ясно структурирана план – програма в 10 стъпки, която ще ви помогне да оптимизирате своето време и да постигнете максимален резултат за бизнеса си.

☑️ “Бизнес Клиника®️”  ще ви помогне да увеличите продажбите си до 10 пъти за три месеца.

☑️ “Бизнес Клиника®️”  ще ви разкрие тайните на архетипния маркетинг, с помощта на който една безалкохолна напитка се превърна в Coca-Cola, една черна рокля се превърна в символа на Chanel, най-често копираните чанти се продават със записване в бутиците на Hermès, а обикновен часовник стана символ на статус и финансови възможности, само защото носи марката Rolex.

Кое е онова, което превърна тюркоазеният цвят в запазена марка на Tiffany, а белият в символ на Apple? Как е възможно да “маркираш” цвят, който е достъпен за всички и да го превърнеш в символ на бранда и компанията си?

Да, “Бизнес Клиника®️” е ефективна, защото е комплексно решение и съм толкова убедена в нейната добавена стойност, че ви давам 100% гаранция за успех и . С нейна помощ вие подкрепяте екипа си, създавате уникална добавена стойност за потребителите си и инвестирате в потребителското им преживяване, за да спечелите сърцата им.

И най-важното – “Бизнес Клиника®️” ви позволява да създадете дългосрочна маркетинг стратегия за устойчив бизнес, с възможност да планирате и управлявате своите продажби.

Спечелете конкурентното предимство, което ви трябва, за да доминирате на пазара. Не се колебайте да се свържете с мен и направете първата стъпка към увеличението на продажбите си!

*Бизнес Клиника е запазена търговска марка и нерегламентираното ѝ използване с търговска цел е наказуемо от закона.

Част от наградите на “Бизнес Клиника”®️

бизнес клиника®️ за екипи

Neuro-agility Profile™️ Advance+ 

Искате ли да разберете какъв е индивидуалният профил на всеки в екипа ви или пък своя собствен, да учите по-лесно и ефективно, да намалите процента допускани човешки грешки, да разберете кои са собствените ви таланти като лидер на екип и тези на другите в групата?

Искате ли да бъдете щастливи, а не уморени и отегчени, когато сте в офиса?

Всичко това е възможно с Neuro-Agility Profile™️ Advance+. Подходящ за личностен анализ и за анализ и оценка на екипи.

“бизнес клиника”®️ за експерти и консултанти

Архетипен маркетинг

Изполвайте 12-те архетипа, за да разкажете историята на своя бизнес, да спечелите любовтта на клиентите си и да увеличите продажбите си.

Бизнес теория, основана на учението на К.Г.Юнг и тънката червена линия между символите, подсъзнанието и човешките емоции.

“бизнес клиника”®️ – направи си сам онлайн

Онлайн обучения, коучинг и менторство

Онлайн форматът на “Бизнес Клиника”®️ ви позволява да работите самостоятелно, следвайки всички стъпки от програмата във формат, удобен за вашия ритъм и график.

Бизнес Клиника”®️ – онлайн ви позволява да създадете печеливш бизнес от нулата или да увеличите печалбата на съществуващия си, предлагайки ви достъп до:

✅ серия от онлайн обучения;

✅ личен дневник – програма за самостоятелна работа;

✅ достъп до онлайн група;

✅ достъп до индивидуална коучинг и менторска програма.

промяната започва от нас

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета.

Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

За контакти и консултация