бизнес клиника®

Трансформационна програма за бизнес развитие

 

Цялостна програма за дигитална трансформация, развитие и растеж на малкия и среден бизнес. Базирана на невропсихологията и стратегическо планиране.  

Трансформационна бизнес програма

Мечтаете ли за успех в бизнеса?

Започваме през юли, 2021 – включете се в списъка с чакащи и разгледайте БЕЗПЛАТНИТЕ ресурси за дизайн, маркетинг и бизнес развитие, които съм подбрала.

Не само ще ви допаднат и ще ви бъдат полезни, но и ще ви дадат усещане за ползите, които можете да очаквате от участието си в Бизнес клиника®

“Бизнес клиника®” е запазена търговска марка. Съгласно националното и европейското законодателство, всяко неправомерно използване на марката, без разрешение на маркопритежателя, е нарушение на правата и подлежи на санкции.

Процесът

Какво да очаквате?

Обучение

Серия от пет онлайн срещи в група. Ще покрием целия процес по бизнес планиране, целеполагане, създаване на профил на потребителите и създаване на маркетинг, комуникационна и рекламна стратегия.

БОНУС: Инструменти за бизнес оценка и мониторинг.

Практическа работа и упражнения

Теоретичната част от обучението ще бъде придружена с практическа работа и индивидуали упражнения.

В рамките на работните сесии, можете да задавате допълнителни въпроси, да поставяте индивидуални казуси от бизнеса или да брейнстормвате идеи, върху, които работите.

Индивидуална консултация

Всички, закупили “премиум пакет” за Бизнес клиника® имат възможност за 3 часа индивидуална консултация и бизнес планиране с мен.

Първите десет, получат и безплатна видео визитка за своя бизнес.

 

Клиенти

Не случайно ми се довериха

luxembourg post Бизнес Клиника®
jobtiger recruitment 1 Бизнес Клиника®
soc europroperty 1 Бизнес Клиника®
varnenski svoboden universitet 1 Бизнес Клиника®
multisport 1 Бизнес Клиника®
fibran logo 1 Бизнес Клиника®

моят опит

Да бъдеш жена в технологиите

.- Пътешествието ми в технологичния свят и света на предприемчеството започна съвсем неочаквано и бих казала случайно – имах твърде много идеи, енергия и малко дете, а през компютъра можех да достигна до всеки.

Когато през 2016г получих наградата ‘Жена на годината”, категория: Иновации и технологии, знаех, че съм на правилния път.

През годините съм преподавала маркетинг в Икономически университет – Варна. И съм се качвала цели два пъти на сцената на TEDx, като говорител. Управлявала съм рекламни бюджети, измерими в милиони и създадох един от най-популярните eвропейски брандове в областта на образованието – DigitalKidZ. 

Вярвам, че времето, което ще прекараме заедно ще ви бъде полезно и вярвам, че ще успея да ви изненадам с добре структуриран и ясен план за работа и обучение, за да постигнете не само успех в бизнеса, но и така важния баланс между личния и служебния си живот.

Цени

Колко ще струва?

Моля, ако желате фактура, пишете на hello@ivatanasova.com.

Ще имате достъп до онлайн обучението 60 дни след неговото приключване – работните материали и инструменти ще получите на своята поща непосредствено след заплащането и остават за вас.

За членове на Women in Tech – България – 10% отстъпка! 

за въпроси

iva ivelina atanasova genchev scaled Бизнес Клиника®

Ивелина Атанасова - Генчев

Маркетинг директор под наем - Пазарни стратегии и маркетинг на растежа

“Маркетингът не е красива реклама, а цялостна визия за бизнес развитиe.”

София

бул. Арсеналски 103
    02 405 30 34
    0883 329 992
Shares
Share This