fbpx

[книга]: Методът BRAVO

или как да създадеш устойчиви бизнес процеси, които привличат, убеждават и продават.

35.00 лв.

Тази книга ще ти покаже как да изградиш своя малък или среден бизнес без да се налага да пръскаш хиляди левове по реклами, за да получаваш високи продажби.

Тя е резултат от над 25 години опит в маркетинг индустрията и над 800 реализирани бранд стратегии на реални бизнес модели с различен фокус в България, Западна Европа, Балканите и САЩ.

Практически ориентирана, книгата е част от програмата „Бизнес Клиника“® и комбинира най-доброто от курсовете ми по „Стратегически маркетинг“ за СофтУни и „Основни на маркетинга“ за Икономически университет, Варна.

Методът “BRAVO” ще ти даде най-ефикасните подходи за растеж и целия набор от инструменти, с които да превърнеш клиентите си в лоялни абонати на твоята марка.

Ето какво ще научиш от книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“:

 • Как да избираш между 26 доказани маркетингови стратегии и да създадеш потребителско преживяване, което ще превърне клиентите в послания на марката. 
 • Как да се позиционираш като експерт в бранша, използвайки 12 тествани маркетингови шаблона, за да излъчваш ниво на увереност, което кара хората да те следват.
 • Как да съчетаеш всички тези елементи в ЕДИН устойчив и последователен маркетингов план, за да превърнеш бизнеса си в автоматизирана машина за пари…

А най-хубавото е, че даже не е нужно да си най-добрия. Дори не трябва да си пионер в бизнеса. Просто трябва да знаеш как да се свържеш емоционално с аудиторията си, за да създадеш едно ценно и персонализирано предложение, за което ще искат да ти платят.

Така че ако наистина си решен да умножиш печалбите си тройно в следващите 12 седмици и да създадеш компания за милиони…То тогава е време да използваш методологията, която привлича, убеждава и продава.

Тази книга ще ти покаже как!

Плати онлайн и вземи БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на стойност 7,89лв 🚗

виж откъс от книгата

Автор: Ивелина Атанасова – Генчев
Поредица: Business Clinic
Издание: Второ, преработено – мека корица
Брой страници: 416
ISBN: 978-619-92529-0-1

★★★★★

Методът BRAVO и Ивелина са феномен – приятно изненада съм, че маркетинг специалист в България не само познава, но и владее до такова съвършенство някои от най-сложните похвати в маркетинга и е готов да ги сподели. Методът BRAVO е benefit of the benefit. 

Албена Комитова
heal-yourself.co.uk

★★★★★

Изключителна книга. … четенето е леко и някак не натоварващо, предвид материята, която покрива. Определено личи авторско майсторство! Плюс това, че освен за бранд, книгата може да се използва и за себеанализ. Ами освен да кажа едно BRAVO, друго не ми остава. 🙂

Гергана Боневска

★★★★★

Много добре систематизирано съдържание, написано много достъпно и лесно за асимилиране. Определено ще запазя в библиотеката си, за да отварям от време на време и да си припомням важните неща…

Георги Ясенов

страници книга

доказани маркетинг стратегии

маркетинг тактики

години опит в България, САЩ и Западна Европа

коя е ивелина атанасова – генчев

Нека се запознаем – може би си ме виждал тук:

Маркетинг директор по наем. Коуч. Визионер. Преподавател. Майка. Пътешественик. Мечтател и изследовател – като такава ме познават приятелите, колегите и клиентите ми.

Кариерата ми започва още на 15 г., когато започнах работа туризма. Нормално, родена съм във Варна.

Докато учех за кандидатстудентските си изпити, вече имах отговорността да управлявам хотел с 200 човека екип и близо 2500 гости.

Завършила съм Международни икономически отношения в университета в Свищов, но сърцето ми винаги е принадлежало на маркетинга. Така избрах и магистратурата си във Варна, която ми откри и първата възможност да преподавам пред студенти. 

Месец, след като защитих дипломната си работа в Икономически университет – Варна и се дипломирах като специалист по „Корпоративн приложен маркетинг“, получих покана да преподавам на 551 студенти в специалност МИО и финанси. Приех, без да се замисля за страховете си от говоренето пред публика, за липсата си на опит и за ужаса дали ще се справя – днес вярвам, че това е едно от най-добрите решения, които съм вземала в живота си. Голяма част от студентите ми тогава са и до днес мои приятели и любими колеги, с които работя над 15 години!

Носител съм на отличие за „Жена на годината“ (2016) в категория „Иновации и технологии“ и отличие от Президента за особено висок принос в областта на технологиите.

Трикратен TEDx говорител. Старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа.

Създател на програмата Бизнес Клиника® и автор на „Методът BRAVO“.

Занимавам се с маркетинг вече над 25 години и съм работила като консултант по близо 1000 проекта, включително:

 • Кампанията при навлизането на MultiSport на българския пазар.
 • Еmployer branding кампания на Raiffeisenbank преди продажбата ѝ на KBC Bank
 • Стратегическо маркетинг и бизнес планиране за глобалната компания HUMANA People to People.
 • Маркетинг обслужване на TechTour – консултантска компания, базирана в Брюксел, която се ангажира с паневропейските инвестиционни и startup политики.
 • Стратегическо бизнес консултиране на люксембургския телекомуникационен оператор – POST.

И още стотици други…

Книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“ съдържа 416 страници, покриващи 25-годишния ми професионален опит. До този момент, по метода са обучени над 858 експерта.

Пожелавам ти приятно четене!

P. S. Книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“ е подходяща за начинаещи и напреднали маркетинг професионалисти, за студенти и консултанти, за предприемачи и собственици на малък, среден и дори глобален бизнес.

 

 

виж откъс от книгата

Автор: Ивелина Атанасова – Генчев
Поредица: Business Clinic
Издание: Второ, преработено – мека корица
Брой страници: 416
ISBN: 978-619-92529-0-1

А как всъщност работи „Методът BRAVO“?

BRAVO като Brand Purpose: Ценности и Мотивация

 • Как най-лесно да откриеш същността на своята марка – лична или корпоративна и да я представиш пред хората, така че да повярват в мисията й.
 • Разкрийте това, което наистина прави твоята марка уникална;
 • Как да използваш „магията“ на маркетинг комуникациите, за да спечелиш сърцата на своите клиенти и служители.

BRAVO като Relevant Audience: Взаимоотношения и Партньорства

Как да откриеш идеалния клиент, как да му говориш и разбира се, как да му продаваш твоите продукти и услуги, за да изградиш дълготрайни взаимоотношения с него.

BRAVO като Archetype Branding: Приложна психология и архетипи

 • Как да се възползваш от приложната психология, за да „говориш“ на подсъзнанието на своите клиенти.
 • Как да използваш принципите на архетипния маркетинг, за да основеш своята „марка на любовта“.

BRAVO като (unique) Value Proposition: Предложение за стойност

Как да направиш завладяващо предложение за стойност, което ще ти помогне да вдигнеш продажбите си до 10 пъти, БЕЗ да пръскаш излишни пари за реклама.

BRAVO като Omni Channel Experience: Потребителско изживяване

 • Как ефективно да избереш най-подходящите канали за комуникация.
 • Как да изградиш доверие и да превърнеш клиентите си в лоялни посланници на бранда.

Ти ли ще си човекът, който ще се увенчае с изключителен успех?

Тук идва моментът, в който трябва да си отговориш на следните въпроси:

 • Определяш ли се като сериозен човек, който държи на думата си и се бори здраво за мечтите си?

 • Наистина ли искаш да разбереш повече за маркетинга през 21 век и конкретните стъпки, които да следваш, за да подсигуриш един истински устойчив и функционален растеж за твоя бизнес?

 • Ти ли си човекът, който е готов да вложи необходимото количество труд, постоянство и отдаденост, за да се издигне към върха на изключителния успех?

 

методът bravo

Ако си отговорил с “НЕ” на 1 (или на всеки) от тези въпроси, ще е най-добре просто да спреш до тук, защото тази книга НЕ е подходяща за теб…

(Само ще си изгубиш времето)

Но ако си отговорил с “ДА” и наистина си решен да постигнеш значителни резултати за своя бизнес…

То тогава ТИ трябва да следваш правилната методология, която да ти разясни сложната и всеобхватна материя на маркетинга по един разбираем и лесно усвоим начин.

Тази книга може да ти спести скъпи грешки, да те овласти да вземаш уверени решения и да вдигне представянето на бизнеса ти до нови нива.

на какво ще те научи метода BRAVO

Какви умения ще овладееш с книгата

Ще можеш да потвърждаваш маркетинг хипотезите си без да се двоумиш и ще знаеш какво иска клиента ти. (Глава 4 - Страница 79)

Ще можеш собственоръчно да планираш и управляваш маркетинговите стратегии, които да ти носят постоянен паричен поток. (Глава 5 - Страница 114)

Ще умееш да боравиш с до 12 тествани маркетингови тактики и похвати и да избираш най-подходящата за настоящата ти кампания. (Глава 6 - Страница 123)

Ще можеш да използваш “магията” на архетипния маркетинг и ще умееш да прилагаш психологията в своите кампании, за да гарантираш техния успех. (Глава 6 - Страница 123)

Ще имаш познанията как да съставиш бизнес план за изпълнение маркетинг целите.

Ще имаш по-голяма самоувереност благодарение на знанията, които ще натрупаш относно устройството на бизнеса и маркетинговите процеси. (Глава 12 - Страница 233)

Ще разбереш как да реинвестираш печалбите си в маркетингово съдържание, което да ти носи още по-голяма възвращаемост. (Глава 13 - Страница 257)

Ще разбереш как да създаваш омниченъл (мултиканално) потребителско изживяване, което да завършва с покупка. (Глава 14 - Страница 281)

Ще можеш да изградиш бизнес, който да се управлява сам, така че да разполагаш с автоматизирана машина за пари. (Глава 15 - Страница 303)

Ще можеш да създаваш завладяващи истории, които да продават продукта или услугата ти на емоционално ниво... даже и да не си писал един ред в живота си. (Глава 16 - Страница 331)

★★★★★

Очарована съм меко казано, толкова сложна за мен материя, поднесена на толкова достъпен език. Съдържанието достига с лекота до мен …

Милослава Стоянова
Консултант

★★★★★

Книгата е чудесна – подредена, с изчистени и ясни послания…като цяло не съм се съмнявала в ценността на книгата: при целия ви натрупат опит, а не само сухо знание, бях предварително убедена в огромната стойност, която книгата ви ще има за мен. Поздравления за труда ви! 

Ана Тодорова
Сдружение Startup Factory – Русе

★★★★★

Никога нямаше да си простя, ако не бях купила книгата! Чета, на един дъх, и пак, и пак…и за първи път имам отговори на своите въпроси! Точни, ясни и категорични! Те водят стъпка по стъпка напред.

Изключително четиво. 

 

Анастасия Станчева,
Anastasiya Moves – Health & Beauty Coach

С други думи, „Методът BRAVO“ е единствената книга по маркетинг, от която имаш нужда. 

Плати онлайн или поръчай 2бр. книги и ще получиш БОНУС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на стойност 7,89лв 🚗 

Просперирай дори в днешната несигурна икономическа среда и огромната конкуренция в бранша

Нека те попитам нещо…
Случвало ли ти се е да се сблъскваш с
невъзможни срокове, ограничен бюджет, силна конкуренция или липса на стабилен екип?

Ако имаш действащ бизнес определено знаеш за какво говоря.

Спокойно… напълно нормално е. Това са най-често срещаните причини, които карат собствениците на малък или среден бизнес да се откажат от начинанието си.

А ето тук Методът “BRAVO” играе много важна роля… Защо ли?

Защото това не е просто поредният маркетингов наръчник с теоретични “препоръки” за проблемите, които могат да тормозят теб и бизнеса ти всекидневно.

Това е изпробвана методология за разрешаването на тези проблеми!

Следвайки я, тя ще те отведе към най-желания резултат, който можеш да имаш като собственик на малък или среден бизнес:

А именно да получиш някаква значителна отплата за неимоверните ти усилия, за хилядите прекарани часове и за огромното количество пот и сълзи които си излял, за да основеш и да разработиш своя бизнес.

Книгата е доказателство, че можеш да научиш нови неща независимо дали си начинаещ, или имаш 10-годишен опит в бизнес средите…

Всичко в нея е подплатено с хъс, знания и индивидуално отношение…

Тя не само ще ти осигури необходимите тактическите съвети, които ще увеличат паричния ти поток и ще подобрят развитието на бизнеса ти…

Но ще ти послужи и като катализатор за личностно и професионално развитие.

Така че, ако наистина искаш проспериращ бизнес дори в днешната несигурна икономическа среда и огромната конкуренция в съответния бранш, то тогава трябва да използваш правилната методология, която ще те отведе до върха… стъпка по стъпка.

гаранция за удовлетвореност

Получаваш абсолютна гаранция за връщане на парите ти в 30-дневен срок!

Ето как става: Поръчай книгата и я прочети до 11 глава (221 страница).

Ако поради някаква причина (или пък просто ей така) решиш, че тактическите съвети предложени в книгата не могат да намерят приложение за твоя бизнес – просто се обади или ни пиши по имейл и кажи, че искаш да получиш парите си обратно.

Ще ти върна всичко до стотинка!

Без излишни въпроси и обяснения. Без да попълваш декларации и прочие. Без никакви главоболия…

ДОРИ НЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАШ КНИГАТА!

Да, точно така. Можеш да запазиш Методът “BRAVO” завинаги. Странно нали?

От къде идва тази щедрост?

Много е просто. На този етап, всеки който е закупил книгата, изчел я е до край и е следвал методологията стъпка по стъпка… обезателно е разширил знанията си относно маркетинга и развитието на бизнеса си, както видя в отзивите по-рано.

Именно заради това, аз съм напълно сигурна и убедена в качеството на продукта и добавените му ползи за теб и твоя бизнес! Все пак, повече от 25 години работех, за да я усъвършенствам и споделя.

Няма бранш, който да не можеш да покориш и да превземеш

И няма абсолютно никакво значение дали си ресторантьор, продавач на дребно, шивач, зъболекар, лаш мейкър, инфлуенсър или искаш да започнеш бизнес, който няма аналог в България.

Защото истината е следната…

Когато искаш да научиш даден занаят отиваш при някой, който всъщност знае какво прави и може да ти демонстрира уменията си от първа ръка.

Същото е и с маркетинга…
Ако наистина искаш
да просперираш и да бъдеш лидер в съответния бранш

То тогава чрез „Методът BRAVO”, ще ти дам фундаменталните принципи, с които да начертаеш своя напълно индивидуален маркетинг план по възможно най-правилния начин, спазвайки тънкостите на твоята ниша и ще ти покажа точно как да го направиш – СТЪПКА ПО СТЪПКА.

 

Ето всичко, което ще получиш ако поръчаш „Методът BRAVO” днес:

26 тествани маркетингови стратегии, които могат да отведат стартиращи и глобални компании до положение, в което изкарват минимум 20 лева за 1 похарчен лев.

✅ Шаблон за изграждане на лендинг страници и продажбени “фунии”, които карат клиентите ти буквално да хвърлят пари по теб.

Авторска Методология, по която са обучени над 858 успешни маркетинг специалисти и мениджъри.

възползвай се от силата на маркетинга

Изборът е само твой …

Искаш ли да знаеш как да създадеш успешен бизнес, без да се налага да харчиш хиляди левове за реклама?

Искаш ли да усвоиш умението да взимаш най-добрите решения, да разпознаваш проблемите преди да са се появили и да се адаптираш, за да ги премахнеш възможно най-бързо?

Искаш ли да разполагаш с необходимите инструменти, които ще превърнат клиентите ти в последователи, а бизнеса ти… в автоматизирана машина за пари?

Какво би означавало това за теб и за твоя бранд? Най-вероятно МНОГО!

 А най-хубавото е, че на този етап дори не рискуваш нищо, благодарение на тази страхотната гаранция за удовлетвореност.

 • Искаш ли да знаеш как да създадеш успешен бизнес, без да се налага да харчиш хиляди левове за реклама?
 • Искаш ли да усвоиш умението да взимаш най-добрите решения, да разпознаваш проблемите преди да са се появили и да се адаптираш, за да ги премахнеш възможно най-бързо?
 • Искаш ли да разполагаш с необходимите инструменти, които ще превърнат клиентите ти в последователи, а бизнеса ти… в автоматизирана машина за пари?

Какво би означавало това за теб и за твоя бранд? Най-вероятно МНОГО!

А най-хубавото е, че на този етап дори не рискуваш нищо, благодарение на тази страхотната гаранция за удовлетвореност.

Не случайно ми се довериха …

 • Искаш ли да знаеш как да създадеш успешен бизнес, без да се налага да харчиш хиляди левове за реклама?
 • Искаш ли да усвоиш умението да взимаш най-добрите решения, да разпознаваш проблемите преди да са се появили и да се адаптираш, за да ги премахнеш възможно най-бързо?
 • Искаш ли да разполагаш с необходимите инструменти, които ще превърнат клиентите ти в последователи, а бизнеса ти… в автоматизирана машина за пари?

Какво би означавало това за теб и за твоя бранд? Най-вероятно МНОГО!

А най-хубавото е, че на този етап дори не рискуваш нищо, благодарение на тази страхотната гаранция за удовлетвореност.

Тази книга е резултат от дългогодишния ми опит в маркетинг средите в България и в чужбина, и с публикуването ѝ, аз залагам репутацията и името си.

Tя разкрива собственият ми път, който досущ прилича на твоя – начинаещ предприемач, който търси начин да спечели повече време, конкурентно предимство, високи печалби и значителен успех.

Благодарение на уроците в книгата, успях да стана глобален консултант с международна репутация.

Но въпреки всички тези гаранции е нормално да се съмняваш в щедростта ми.

Разбирам…

Трудно е да се довериш на някой в съвременния свят. Хората винаги търсят най-бързия начин да измъкнат пари от теб, без да ти предложат нищо в замяна.

Най-често когато се обърнем към така наречените “специалисти”, губим време в излишни нерви и лоши резултати. И аз съм била жертва на празни обещания.

И за да ти докажа, че няма да сбъркаш ако ми се довериш… ти давам своята гаранция за удовлетвореност като жест на добра воля.

Така че само от теб зависи дали ще приемеш и ще поемеш решителната стъпка към успеха.

Поръчай Методът “BRAVO” още днес, за да си сигурен, че инвестираш времето и усилията си в методология, която ще ти донесе най-желаните резултати.

Oтзиви за книгата:

промяната започва от нас

В подкрепа на социалната промяна

Ангажирам  се и работя неуморно за създаването на бизнес организации и инициативи, които подкрепят икономическото овластяване на жените. Всеки ден, с всяко действие, аз се стремя да направя света място, където равенството не е само цел, а реалност.

Част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение, закупени в сайта, допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета. Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech & Leadership – Bulgaria.

0