fbpx

Методи на плащане

След направена поръчка – на онлайн обучение, курс или книга, трябва да изберете предпочитан метод за плащане.

Плащане с кредитна / дебитна карта

card types

При избор на плащане с кредитна/дебитна карта, ще се отвори платежна страница, където въвеждате данните на вашата карта – вид карта, номер на карта, валидност и CVV2/CVC2 код – последните три цифри от номера, изписан в полето за подпис на картата. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Приемаме следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. При плащане с карта, парите се удържат при транзакция „Покупка“ (PURCHASE) – веднага.

За да Ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най- добрите практики препоръчани от международните картови организации: Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2) В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от:

  • VISA (Classic и Electron)
  • V Pay
  • MASTERCARD
  • Maestro
  • Borica

Плащане с PayPal

Необходима е регистрация в платформата.

Сумата, която заплащате в зависимост от избрания начин на поръчка – с карта или PayPal, е равна на цената на заявените стоки заедно с разходите за доставка. Тази сума представлява авансово плащане по смисъла на чл. 53, ал. 1 от Закона за защита на потребителите, за извършването на което трябва да дадете изрично съгласие при попълване на електронната заявка.

Плащане в брой – наложен платеж

Плащането с наложен платеж се извършва в брой на Speedy или ЕКОНТ куриер при доставка на пратката до адрес или офис на куриера. То е възможно само на територията на България, Румъния и Гърция.

 

0