fbpx

менторска програма за жени - лидери

Развий своя личен потенциал

 

Открий пътя към лидерството и личностното си израстване с индивидуализираната менторска програма на Бизнес Клиника®️  – специално създадена за лидери с амбиции, които искат да оставят своя отпечатък в света.

Запази час за консултация

Менторство. Коучинг и Професионален Растеж

Менторската програма на Бизнес Клиникa®️ е предназначена за жени – лидери, които искат да развият личната си марка, да усъвършенстват комуникационните си умения и да се научат как да вземат по-добри решения. Програмата е организирана в три последователни модула, всеки от които по два месеца: Личен Бранд. Лидерство и трансформация. Развитие и растеж.

стартираме през април 2024

Какво да очакваш?

01

Личен бранд

Април – Май 2024

Първите два месеца от менторската програма са посветени на личните ти таланти – кои са твоите силни страни и слабости и как да ги управляваш? Кой е твоят архетип? Кои са сенките ти и как да ги управляваш?

Ще отделим специално внимание на стила ти и на присъствието ти в обществото. Доколко невербалните послания, които изпращаш отговарят на личния ти бранд. Ще изберем заедно личната ти цветова схема. Стилът. на дрехите ти. Дори прическата и грима.

Първият етап от менторската програма завършва с професионална фотосесия, за да представиш на света новото си Аз и да разполагаш с визуално съдържание, което да използваш за социални мрежи, интервюта и профилни снимки.


Консултант и партньор: Тиа Станкова, модел стилист

02

Лидерство и трансформация

Юни – Юли 2024

Следващите два месеца ще посветим на лидерските ти и комуникационни умения. Независимо дали си търсиш нова работа или развиваш бизнес, дали искаш да разшириш бизнеса си, да разшириш екипа си или търсиш финансиране на бизнес идеите си – два месеца се посветим на твоето целеполагане и предвижване напред.

С помощта на коучинг методологията и ще изведем личните ти мисия, визия и цели. Ще идентифицираме партньорите ти. Ще работим върху балансът между личният ти и професионалния ти живот

Вторият етап от менторската програма завършва с годишна програма с лични цели и ясен план и стъпки за тяхното реализиране.

Консултант и партньор: доц.д-р Арсения Иванова, сценично поведение и правоговор.

03

Развитие и растеж

Септември – Октомври 2024

Последните два месеца за посветени на твоя бизнес. Ще изградим бизнес процеси на компанията ти. Ще работим върху маркетинг и комуникационните послания. Ще ти помогна да подготвиш и да тренираш пич дека си, ако търсиш финансиране за своя бизнес.

С помощта на бизнес инструменти и маркетинг подходи в края на етапа ще сме подготвили компанията или кариерата ти за устойчиво развитие и растеж.

Третият етап от менторската програма завършва с изградени бизнес процеси и стратегия за развитие и растеж.

Цени и условия

Менторската програма се провежда в хибриден формат – онлайн и присъствено. Участието е платено, след кандидатстване и одобрение. Предвидени са:

  • 2 бр.стипендии с 40% отстъпка от цената,
  • 1 бр. социална стипендия с 90% отстъпка за самотни майки;
  • Всички членове на общността Women In Tech & Leadership – Bulgaria ползват 10% отстъпка от цената.

Изпрати кратко мотивационно писмо на hello@ivatanasova.com и ми разкажи повече за своя опит и по какъв начин програмата ще допринесе за личното ти благополучие и за средата около теб и кандидатствай за стипендия.

Еднократна консултация

Разбери дали съм подходяща да бъда твоят личен треньор 

150 лв.

Избери между 60 мин. коучинг сесия или 45 мин. маркетинг консултация

Онлайн формат

Удобно за теб време

Книга "Методът BRAVO - маркетинг мастърклас"

Коучинг програма "Скритият Ключ"

Достъп до майсторските класове "Работа с метода BRAVO" - онлайн обучение и работни материали на стойност 650 лв.

Един модул от менторската програма

Подходящ избор за напреднали

2100 лв.

2 месеца

2 месеца менторство

Избор на модул според личните цели

Хибриден формат в удобно за теб време

ПОДАРЪК: Книга "Методът BRAVO - маркетинг мастърклас"

Коучинг програма "Скритият Ключ"

Достъп до майсторските класове "Работа с метода BRAVO" - онлайн обучение и работни материали на стойност 650 лв.

Два модула от менторската програма

Подходящ избор за консултанти

4000 лв.

4 месеца

4 месеца менторство

Избор на модули според личните цели

Хибриден формат в удобно за теб време

ПОДАРЪК: Книга "Методът BRAVO - маркетинг мастърклас"

БОНУС: Коучинг програма "Скритият Ключ"

Достъп до майсторските класове "Работа с метода BRAVO" - онлайн обучение и работни материали на стойност 650 лв.

Три модула от менторската програма

Подходяща за малки компании, които целят 350К+ печалба на година

5550 лв.

6 месеца

6 месеца менторство

Хибриден формат в удобно за теб време

Достъп до 18ч майсторски класове на "Бизнес Клиника по Метода BRAVO"

ПОДАРЪК: Книга "Методът BRAVO - маркетинг мастърклас"

БОНУС: Коучинг програма "Скритият Ключ"

Достъп до майсторските класове "Работа с метода BRAVO" - онлайн обучение и работни материали на стойност 650 лв.

*Цените на услугите в сайта са без вкл. ДДС

Менторска програма от типа „DIY“ 

Ако търсиш нещо по-бързо и по-кратко, може би индивидуалните бизнес коучинг сесии за подходящо решение за теб, както и инструментите за самостоятелна работа по Метода BRAVO.

Мини пакет от 5бр. бизнес коучинг сесии

Може също да ти хареса

Скритият Ключ - едногодишна коучинг програма

Подобряване на Производителността: Коучингът помага на  личността да се фокусира върху най-важните задачи, да управлява времето си по-ефективно и да увеличи своята производителност.

Развитие на Лидерски Умения: Чрез коучинг, лидерите развиват ключови умения като емоционална интелигентност, вземане на решения и влияние, което подобрява тяхната способност да водят и вдъхновяват своите екипи.

Подобряване на Взаимоотношенията: Коучингът може да помогне на хората да изградят и поддържат здравословни и продуктивни взаимоотношения, както в работата, така и в личния живот.

Личностно Развитие: Коучингът стимулира самоосъзнаването и личностното развитие, което води до по-добро самопознание и саморегулация.

Постижение на Цели: Коучингът помага на личността да определи ясни цели и да разработи реалистични планове за тяхното постигане, което увеличава шансовете за успех.

Управление на Промяната: В динамичния свят на бизнеса, коучингът подпомага адаптацията към промени и развитието на гъвкавост и устойчивост.

Бързи резултати: Необходими са ви между 3 и 5 сесии, за да постигнете краткосрочната промяна, за която мечтаете.

Решаване на Проблеми: Коучингът оборудва хората с инструменти и техники за ефективно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателства.

Баланс между Работа и Личен Живот: Коучингът помага на хората да намерят баланс между професионалните ангажименти и личния живот, което води до по-добро общо благосъстояние.

Устойчивост: Коучингът не е еднократно събитие, а процес, който води до устойчиво самоусъвършенстване и постоянно подобрение.

Увеличаване на Мотивацията: Коучингът може да подобри вътрешната мотивация и целеполагане.

Какво още трябва да знаете още преди да решите да се включите?

Ивелина Атанасова – Генчев

🔝 Преподавател по дигитален и стратегически маркетинг;
🔰 В момента завършвам Executive MBA програма към Central European University (CEU) във Виена, Австрия;
⏱️ От 2000г се занимавам активно с продажби и маркетинг, но съм работила едва две години в рекламна агенция;
😱Целият ми опит е базиран на практиката – станах предприемач преди да се превърна в консултант и обучител;
🫶 От 2014г съм част от маркетинг журито в конкурса „Сайт на годината”, а през 2012г спечелих награда за “Най-добра онлайн медия” в същия конкурс в надпревара с bTV и Nova телевизия;
🤖Автор съм на теорията за “дигиталните деца” и основен двигател на глобалната инициатива за трансформация на образованието DigitalKidZ: „Училище с отворен код“.

🔥Консултирам и работя ежедневно с големи компании като Reiffeisenbank (вече KBC Bank), POST – Luxemburg, TechTour – Belgium, IMPETUS Capital, Gombashop, Fibran и други.

консултант модул: лична марка и стил

Тиа Станкова

Tиа Станкова е международен личен стайлинг консултант с клиенти от Европа и САЩ. Създател на уникалната система „Dressed by Tia“, която помага на дамите да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия. 

консултант модул: трансформация и

доц. д-р Арсения Иванов

Доц. д-р Арсения Иванова преподава в СУ „Св. Климент Охридски” във Факултета по Журналистика и Масови комуникации – „Култура на речта” и „Техники на вербалната комуникация”, както и във Философски факултет с програмата „Говор и поведение пред камера и микрофон“.

Има собствен метод, разработен в програма „Изкуството да презентираш“. Водя обучителни семинари свързани със света на презентирането, както и силата на ораторското майсторство. Работи с политици, депутати, ръководители на екипи, служители, презентиращи, журналисти и хора, които искат да усъвършенстват себе си.

Доцент и доктор по Театрознание и театрални науки, Сценична реч.

манифест

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че истинската промяна започва със смелостта да мечтаеш и силата да преследваш тези мечти. Моята мисия е да създам и управлявам бизнес организации, които не само процъфтяват в икономически план, но и служат като мост към овластяването на жените във всеки един аспект на живота им.

В основата на тази мисия лежи убеждението, че информационно-комуникационните технологии са ключови за разширяване на възможностите пред жените. Те предоставят платформа за обучение, споделяне на знания и създаване на нови възможности за работа и предприемачество. С тяхна помощ, всяка жена може да достигне до ресурсите, които ѝ трябват, за да изгради и развие своя бизнес, да увеличи своите доходи и да укрепи своята икономическа независимост. И това, според мен, е най-добрата превенция срещу домашното насилие.

Също така, вярвам, че достъпът до качествено образование от най-ранна детска възраст е фундаментален за развитието на устойчиви общности. Образованието е сила, която може да преобрази живота на жените, да им даде увереността и уменията, необходими за това да станат лидери и иноватори в своите области.

Чрез моята работа, аз се стремя да създам среда, в която жените не само да участват, но и да водят и да са вдъхновение за следващите поколения. Това е свят, в който всяка жена има глас и платформа да го изрази, свят, в който тя може да се развива и да допринася за обществото с пълния си потенциал.

Ангажирам  се и работя неуморно за създаването на бизнес организации и инициативи, които подкрепят икономическото овластяване на жените. Всеки ден, с всяко действие, аз се стремя да направя света място, където равенството не е само цел, а реалност.

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета. Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

 

0