менторска програма за жени-лидери

Успешен бизнес за 108 дни

 

Менторска програма за жени – лидери и жени – предприемачи, която съчетава бизнес коучинг и анализ на “вътрешните ресурси”, изграждане на личен (моден) стил и управление с бизнес обучение по комуникация, архетипен брандинг, маркетинг и бизнес развитие “навън”. Крайният резултат са устойчиви бизнес процеси и удовлетвореност.

01. Вътрешни ресурси

Стартираме с лична коучинг – среща, оценка и анализ на вътрешните Ви ресурси. С помощта на невробиологията ще идентифицираме кои са „скритите Ви таланти“ и как да ги използвате, за да постигнете успех в бизнеса. 

02. Бизнес тренинг

Теоретичната подготовка и индивидуална програма с дневни предизвикателства, които ще Ви помогнат да идентифицирате добавена стойност на своя бизнес и да изградите устойчиви бизнес процеси, отговарящи на личния стил.

03. брандинг и стил

Как да планирате и да разказвате истории, които продават и как архетипният тип на Вашия бизнес да отразява Вашия личен. Работим върху продажбените Ви умения, медийни изяви и презентационни умения пред инвеститори и клиенти.

успешен бизнес, който отразява личните таланти 

Тази менторска програма е различна

Съчетавайки бизнес обучението и индивидуалния темп за развитие и растеж с личната мисия и таланти на всяка от участничките, тази програма ще Ви предложи:

 1. Neuro-Agility Assessment®️ и дебриф сесия, които имат за цел да идентифицират вътрешните ресурси и таланти и/или
 2. MOJO анализ на индивидуалния архетип и мотиватори;
 3. Обучение по „архетипен брандинг“, с цел подравняване на бизнеса и бизнес процесите спрямо “вътрешните” ресурси и силни страни на всяка от участничките. Специално внимание ще обърнем на управленческите предизвикателствата и възможностите за тяхното преодоляване, спрямо личния архетип и бранд архетипа на компанията; 
 4. Онлайн обучение по „личен стил“ и „говорене пред публика“;
 5. Доживотен достъп до онлайн обученията и учебните материали, след регистрация в образователната платформа към менторската програма;
 6. Бизнес програмата „Създайте успешен бизнес за 108 дни” + личен дневник за самостоятелна работа с автограф от мен, Ивелина Атанасова – Генчев, като нейн автор;
 7. Серия от индивидуални бизнес коучинг и менторски сесии;
 8. Достъп до затворена Facebook група за обмяна на опит и бизнес контакти;
 9. Достъп до общността на Women In Tech – Bulgaria

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

 

Започваме в края на юни, 2022 – запишете се в листата на чакащите напълно БЕЗПЛАТНО или се възползвайте от условията за ранно записване.

За да се запишете, моля да ми изпратите имейл на посочения долу, в който да впишете:

 • своите имена;
 • дали сте предприемач или мениджър;
 • компанията, за която работите (по желание);
 • какво ви мотивира да се включите в тази програма и какво очаквате.

Ще получите допълнителен имейл – потвърждение, а по-късно и покана за Facebook общността и линк за регистрация за достъп до сесиите и работните материали, след заплащане.

Междувременно, можете да разгледайте част от БЕЗПЛАТНИТЕ ресурси за дизайн, маркетинг и бизнес развитие, които съм подготвила и публикувала в секция „Безплатно“. Можете да използвате всеки от тях за развитието на собствения си бизнес напълно безплатно и без каквито и да е ангажименти и обвързване. 

За допълнителни въпроси и/или нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с мен.

 

е: hello@ivatanasova.com | p: + 359 883 329 992

какво да очаквате?

Менторска програма за жени – лидери и предприемачи

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да бъдеш успешна жена – мениджър и предприемач може да бъде истинско предизвикателство. От една страна жонглираме ежедневно с ролите на майка, съпруга, мениджър и приятел, от друга – все още сме изправени пред реалното предизвикателството за неравнопоставеност между половете. И във всяка от тези роли се очаква да сме перфектни, винаги усмихнати и успяващи с всичко.

Знаете ли, че в световен мащаб, през изминалата 2021г., финансираните startup компании, създадени и управлявани от жени са получили едва 2% от световните инвестиции?

Най-често задаваният ми въпрос през годините е бил „как се справяш?“

Отговорът е тази менторска програма. Менторската програма е резултат на повече от 20 години търсене и планиране и десетки хиляди консултантски часове и обучения. Исках да съм тествала, валидирала, преживяла и отработила всеки елемент от нея. Всеки инструмент. Всеки модел и детайл. Вярвам, че продуктът, който се получи е близък до съвършенството.

Методология на програмата

 • Програмата продължава точно 108 дни или почти четири месеца и е резултат на повече от 20 години опит от моя опит като маркетолог, мениджър, предприемач, консултант и обучител.
 • Ще определим заедно индивидуалният Ви профил и вътрешни ресурси в началото на програмата.
 • Ще заложим личните ви и бизнес цели, в краткосрочен и дългосрочен план.
 • След това ще работите според своя индивидуален ритъм  и предпочитания, ръководени от индивидуален дневник – програма „Създай своя успешен бизнес за 108 дни„.

 • Ще имаме няколко междинни коучинг сесии, бизнес обучения и уъркшопи, за да отговоря на всички въпроси. 

 • Ще имате седмични и месечни индивидуални предизвикателства, които ще Ви помагат да се предвижвате напред и които ще бъдат Вашата пътеводна светлина и измерител на успеха, по време на програмата.
 • Целта на предизвикателствата е да разчупи мисленето, да развие креативността, да Ви изкара от „зоната Ви на комфорт“, но също така да Ви подкрепи в създаването на устойчиви бизнес процеси и същностното съграждане на бизнес идеята и компанията Ви.
 • Ще имате достъп до затворена Facebook група, в която да обменяте опит, да създадете нови бизнес контакти и да ще получавате помощ, ако имате нужда, работейки върху предизвикателствата.
mentorska programa ivelina atanasova genchev 2 Менторска програма mentorska programa ivelina atanasova genchev Менторска програма

mix & match

Направете своя програма

„Създай успешен бизнес за 108 дни“ съчетава бизнес обученията, знанията и уменията за съграждането на глобален бранд, с менторството и коучинга за постигане на вътрешен баланс, удовлетворение и мотивация. Имате възможност да надградите пакетът, който вече сте избрали или да създадете свой собствен.

feature 6 Менторска програма

Лични таланти - оценка

Изготвянето на Neuro – Agility Profile™️ и последващата дебриф сесия индентифцира индивидуалните Ви таланти и „супер сили“. Получавате и 15 стр. доклад и индивидуална дебриф сесия.

feature 5 Менторска програма

Вътрешни мотиватори

Мотиваторите са най-силният Ви инструмент за постигането на устойчивост и ефективност. Индивидуални за всеки, те отразяват подхода за използване на талантите и „супер силите“ Ви. Пакетът включва 4 „замервания“ в рамките на 12 месеца.

finance bar rsz2 Менторска програма

Бизнес програма

Авторска бизнес програма Създай успешен бизнес за 108 дни”, базирана на моя 20-годишен опит. Съдържа личен дневник с работни материали за самостоятелна работа и достъп до затворена Facebook група за нови бизнес контакти и обмяна на опит.

feature 3 Менторска програма

"Архетипен брандинг" - онлайн обучение

Базиран на учението на Карл Юнг, обучението по архетипен брандинг е приложимо, както за компании, така и за консултанти, мениджъри и специалисти. Съдържа онлайн лекция – 2 часа, пакет с работни материали и достъп до онлайн образователна платформа.

feature 4 Менторска програма

Обучение "Личен стил"

Втора част от обучението по архетипен брандинг и стил, Тиа Станкова ще ви помогне да „разгърнете“ своята цветова палитра в личен стил и да изградите капсулен гардероб, който отговаря на Вашия архетип. Онлайн лекция – 2 часа и достъп до онлайн образователна платформа.

feature 1 Менторска програма

Обучение "Говорене пред публика"

Трета част от обучението ви – доц. др. Арсения Иванова ще Ви вдъхне не просто увереност, за да говорите пред публика, пред камера или пред инвеститори, но и ще подкрепи продажбените Ви умения. Съдържа онлайн лекция, серия от упражнения и достъп до обарзователна платформа.

менторска програма

Абонаменти и отстъпки

Целта на менторска програма е да Ви предостави ползите от всички описани по-горе обучения и услуги, в пакет с индивидуален коучинг и серия от консултантски сесии, според личните Ви нужди и потребности .

10% отстъпка за ранни записвания

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

екип

Какво да очаквате от нас?

Тази програма е специално създадена за жени и ще Ви предложи опита и уменията на някои от жените, на които най-много се възхищавам и съм работила през годините.

ivelina atanasova genchev

Ивелина Атанасова - Генчев

МАРКЕТИНГ НА АРХЕТИПИТЕ. КОУЧИНГ И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ. 

Сертифициран Neuro-Agility Експерт и бизнес коуч. Повече от 20 години опит в областта на маркетинг и бизнес стратегиите. Създател на глобалната инициатива „Училище с отворен код“®️ и DigitalKidZ®️.

Носител на десетки награди, вкл. „Жена на годината“ 2016 и отличие от Президента Румен Радев за „Особено висок принос в областта на компютърните технологии“.

Бизнес ментор в програмата на Women In Tech – Global Movement.

 

Tia Stankova DressedByTia Менторска програма

Тиа Станкова

ЛИЧЕН СТИЛ И СТАЙЛИНГ

Tиа Станкова е международен личен стайлинг консултант с клиенти от Европа и САЩ. Създател на уникалната система „Dressed by Tia“, която помага на дамите да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия. Притежава повече от 20 години опит в областта на модата.

Завършила Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк.

Arsenia Ivanova Менторска програма

Доц. д-р Арсения Иванова

ГОВОРЕНЕ ПРЕД ПУБЛИКА 

По професия актриса, по призвание и съдба – преподавател, лектор, обучител, ментор и откривател на оратори, доц. д-р Арсения Иванова преподава в дисциплината „Сценична реч“ в СУ „Св. Климент Охридски”. Част е от екипа също и на Факултета по Журналистика и Масови комуникации – „Култура на речта” и „Техники на вербалната комуникация”, както и във Философски факултет с програмата „Говор и поведение пред камера и микрофон“.

Обучавала политици, депутати, ръководители на екипи, служители, презентиращи и български журналисти.

Обратна връзка

Ивелина носи усещане за лекота, целеустременост и яснота – какво правим и защо го правим. А професионално зададените ѝ въпроси, отварят нови хоризонти пред всеки, който ѝ се довери.“

Марияна Петрова, RM Програми

Не мога да намеря думи, с които да изкажа благодарността си към Ивелина, която беше мой ментор през изминалите няколко седмици, за подкрепата, съветите и експертизата.  Успях да подобря познанията и уменията си в областта на маркетинга, рекламата и създаването на съдържание. Мога да кажа само едно –  изключителен експерт и лидер.

София Петрова

Linkedin маркетинг експерт

Ивелина е организирана, вдъхновяваша, ориентирана към клиента и не на последно място изключително талантлива.

За мен тя е професионалистът, към когото мога да се обърна, ако искам един проект да бъде реализиран успешно и да доведе до желаните резултати.

Паулина Чотрова

Сериен предприемач

Имах изключителната привилегия да работя с Ивелина през 2021г, която ми беше препоръчана като маркетинг консултант, който работи с мениджъри на ниво „изпълнителен директор“ и глобални компании.

Ивелина е стратег, изключително ориентирана към детайла, организирана и посветена на успеха на своите клиенти. 

Симона Ролинсон

Chief Operating Officer - ISACA

Една жена в света на технологиите

Пътешествието ми в технологичния свят и предприемачеството започна съвсем неочаквано – имах твърде много идеи и твърде малко дете, за което трябваше да се грижа сама към онзи момент. Технологиите бяха моята „врата към света“.

Когато през 2016г получих наградата ‘Жена на годината“, категория: Иновации и технологии, а на следващата и отличие от Президента Румен Радев за особено висок принос в областта на технологиите, във връзка с международните успехи в иновациите и образованието на DigitalKidZ®️, знаех, че съм на правилния път.

През годините съм преподавала маркетинг в Икономически университет – Варна. И съм се качвала цели два пъти на сцената на TEDx, като говорител. Управлявала съм рекламни бюджети, измерими в милиони и създадох един от най-популярните eвропейски брандове в областта на образованието – DigitalKidZ.

Вярвам, че времето, което ще прекараме заедно ще ви бъде полезно и вярвам, че ще успея да ви изненадам с добре структуриран и ясен план за работа и обучение, за да постигнете не само успех в бизнеса, но и така важния баланс между личния и служебния си живот.

Невробилогия

Научният подход за начина, по който работи мозъка Ви, ще заложи учебна програма и подход, съобразени изцяло с Вашите умения, способности и ресурси.

Психология

Карл Юнг е не просто бащата на когнитивната психология, но и основоположник на теорията за архетипните образи и символи, използвани в маркетинг и рекламата .

Коучинг

Бизнес коучингът е холистичен подход, който дава използва „вътрешните“ ресурси за постигане на „външни“, измерими цели, чрез развиване на умение за саморефлексия и мотивация.

Бизнес

Макар изградена върху „вътрешните ресурси“, основната цел на тази програма е постигането на бизнес ефективност и създаването на успешен, глобален бизнес.

гаранция за качество

30-дневна гаранция

Менторството е много лично, дори „интимно“ преживяване, ето защо имате възможност да тествате и да се откажете от програмата по всяко време в рамките на първия месец, ако тя не отговаря на очакванията Ви.