маркетинг с "нулев бюджет"

безплатни маркетинг ресурси

 

Библиотека с безплатни маркетинг стратегии, бизнес темплейти, препоръки, книги и съвети, които ще ви помогнат да планирате и измерите ефективността от маркетинг кампаниите си. Инструментите обединяват над 20 години от професионалния ми опит и са моя ПОДАРЪК за вас – всички права запазени©️.


ivelina atanasova genchev

Приятно ми е, Ива.

създавам и управлявам маркетинг на бизнес организации, които се превръщат в лидерите на пазара.  Повече от 20 години работя като бизнес консултант по пазарни стратегии и маркетинг на растежа или “маркетинг директор под наем”.

Това е част от моята лична библиотека с ресурси, които използвам за управлението на маркетинга, бранд мениджмънта и бизнес развитието на своите клиенти. Подарявам ви я, защото знам, че всяко начало е трудно и защото мечтая жените да вярват повече в себе си, да бъдат икономически независими и да се възползват максимално от информационно-комуникационните технологии и достъпа до качествено образование, за да развиват глобални компании и брандове. 

Ако имате нужда да обсъдим възможностите за развитие и растеж на Вашия бизнес или се интересувате от бизнес програмите и обученията, които предлагам, информация ще откриете ТУК >>