fbpx

NEURO-AGILITY PROFILE™️ ADVANCE+

открий своята мисия в живота и създай екип за милиони

 

Нека те попитам – трудно ли ти е да постигнеш така мечтания баланс между работа и личен живот? Да разбереш кои са талантите ти и тези на на хората в екипа? Да се чувстваш щастлив, а не уморен, когато си в офиса .. или извън него? Решението е Neuro-agility Profile™️ Advance+

Заяви консултация

силата на невронауката и Neuro-Agility Profile™️ Advance +

Как да откриеш мисията си в живота и да повишиш ефективността на екипа си само за 1 час

01

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ e уникален инструмент, който ползва невробиологията, за да открие личните таланти на човек

Предоставя ти ценна информация и анализ за начина, по който работи мозъка, както и серия от препоръки за това как да подобриш неговата ефективност.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ може да ти помогне да разбереш как мислят и как работят хората в екипа ти, да откриеш техните индивидуални таланти и по този начин да повишиш лесно ефективността им и да създадете успешен и продуктивен екип.

02

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ помага да подбереш и наемеш хора, които се допълват взаимно

Не забравяй, че когато инвестираш в своите служители, те се чувстват по-мотивирани и по-щастливи от работата си, което води до по-голяма ефективност и постигане на по-добри резултати.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ е подходящ още за подобряване резултатите и ефективността от (вътрешнофирмените) обучения, планиране на кариерното развитие (и промяна), както и с личностното целеполагане и развиване на талантите.

03

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ помага за управление на стреса и оптимизиране потенциална на мозъка

Въз основа на индивидуалния неврологичен дизайн, лидерите и мениджърите имат по-ясно разбиране за това как се справят с промените, решават сложни проблеми, мислят, учат, влияят и вдъхновяват своите екипи.

На личностно ниво, помага за развитие на лидерските умения.

какво ако ти кажа, че …

Аз имах същия проблем

И преди да продължа искам да ти кажа, че те разбирам.

Израснала съм в среда, където предприемачеството бе „чуждо“ понятие. Без наличие на ментори, аз самата трябваше да навигирам през изграждането на моята компания, управлението на екип и трудните моменти на уволнения.

Моите родители винаги са смятали, че говоренето за „таланти и мисия“ е наивно, почти лудост. Възпитавали са ме в покорство и съгласие.  Качества, които рядко служат на лидерите и визионерите.

Отне ми време да разбера своята идентичност – къде се пресичат семейните уроци и моят собствен дух, да открия талантите си, и как да бъда ефективен мениджър, оставайки вярна на себе си. Научих се да поставям граници не само за по-добро управление на своите екипи, но и за да постигна личното си щастие и спокойствие.

Neuro-Agility Profile™️ Advance+ може би не е вълшебното решение на всички проблеми, но е инструмент, който ще отговори на много от твоите въпроси по пътя към самоусъвършенстването.

Възползвайте се от силата на невронауката и Neuro-Agility Profile™️ Advance +

Всеки притежава таланти, но не всеки ги познава и използва

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ е уникална система, създадена от д-р Андре Вермюлен върху принципите на невробиологията, която оценява личните таланти и слабости на човек, неговата емоционална и множествена интелигентност, рисковете от допускане на грешка при стрес и напрежение и кои са методите за справяне и контролиране на всичко това. 

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ ще ти даде формула и ясен план, по който да развиеш личните и професионалните си таланти, ще ти помогне в кариерата, да изграждаш и управляваш екипи, ще подобри комуникационните ти умения и ще съдейства да се чувстваш по-щастлив и удовлетворен.

какво получавате с Neuro-Agility Profile™️ Advance +

Какви резултати можеш да очакваш

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ ще ти даде формула и ясен план, по който да развиеш личните и професионалните си таланти, ще ти помогне в кариерата, да изграждаш и управляваш екипи, ще подобри комуникационните ти умения и ще съдейства да се чувстваш по-щастлив и удовлетворен.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+

350лв

еднократно

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ (NAP™) е приложим както за лидери, така и за техните екипи.

Достъпен на български и на английски език. За оферта за оценка на екипи, изпратете запитване.

Развитие на лидерските умения

Емоционална интелигентност

Анализ на личните таланти

Анализ на методите на учене

Подобряване на менталната гъвкавост

Програма за кариерно развитие

Критично мислене

Умение за решаване на сложни проблеми

Подобряване на баланса “работа – личен живот”

Подбор на служители

Управление на екипни динамики

Подобряване на ефективността

Управление на стреса

Намаляване риска от човешка грешка

Поддържане на добро физическо и психическо здраве на работното място

По-добро самочувствие и по-ясно разбиране за социалното разнообразие

Оценка на множествената интелигентност по Гарднър

БОНУС: Дебриф сесия на стойност 600лв.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ позволява изцяло онлайн оценка на личните таланти, емоционална и множествена интелигентност, начини на учене и още много неща. Оценката е изцяло онлайн – попълва се въпросник от 180 въпроса и индивидуални задачи, който отнема около 30-45 минути.

След края на всяка атестация се изготвя индивидуален онлайн въпросник. Моят подарък към ТЕБ е индивидуална дебриф сесия и коучинг на стойност 600лв, в рамките на която ще коментираме данните от изследването, ще анализираме твоя опит, предизвикателствата и целите, които си поставяш, за да изготвим заедно индивидуален план за последваща работа, преодоляване на личните предизвикателства и постигане на личните цели.  

За екипни атестация и оценка, изпратете допълнително запитване.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+

Историята на Георги

Георги е архитект. Учил това, което винаги е искал да прави, в деня, когато завършил образованието си и сложил „арх.“ пред името си, сподели че е сбъднал детската си мечта.

За съжаление четири години след дипломирането си, все още не беше намерил така мечтаната работа. Не можеше да се интегрира в екипите, където беше опитал. Не се чувстваше разбран и подкрепян. Нямаше свободата, която търсеше … винаги имаше нещо, което пречи.

Баща му междувременно беше започнал да му прехвърля все повече от отговорностите на семейния бизнес. Търговия на едно с бързооборотни стоки.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ помогна на Георги да разбере повече за талантите си и уменията си, помогна му да преодолее депресията си и му показа различни перспективи и кариерните възможности в областта на интериорните решения и дизайн на витрини, които щяха да му дадат свободата, която търсеше и онази креативност, която така го беше запалила по архитектурата.

NEURO-АGILITY PROFILE™️ ADVANCE+

За кого е подходящ?

  • Индивидуално – личностен Neuro-Agility Профил с последващ анализ и дебриф сесия;
  • Организационно – за изследване и развитие потенциала на служителите;
  • Екипно – за изследване и подобряване работата на екипите;
  • Семейно – за подобряване на взаимното разбиране и взаимоотношенията.

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ (NAP™) е приложим както за лидери, така и за техните екипи. Оценката е изцяло онлайн – попълва се въпросник от 180 въпроса и индивидуални задачи. Отнема около 30-45 минути.

Имате ли все още въпроси?

Ако все още иматe въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайтe да се свържете с мен.

Често задавани въпроси

За Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ и коучинга

Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ е аналитичен инструмент, който измерва начина, по който работи мозъка на личността и спомага за изготвянето на индивидуален профил.

И макар да е много различен като подход и добавена стойност, Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ помага за значителното повишите на ефективността от коучинга или (психо)терапевтични сесии.

С какво ще ми помогне Neuro-Аgility Profile™️ Advance+?

  • За учащите и онези, които инвестират в скъпи обучения – ще повиши ефективността на учебния  процес.
  • За онези, които все още търсят мисията си в живота, ще им помогне да открият своите таланти.
  • За онези, които имат проблеми с колегите или партньора си – ще  помогне да се подобри комуникацията.

Като цяло, Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ спомага за подобряване качеството на живот и ще помогне на всеки да бъде по-успешен и щастлив.

Какво е дебриф сесия и има ли нужда от нея?

В рамките на всяка Neuro-Аgility Profile™️ Advance+ атестация, ще получите подробен доклад от 29 страници на своя профил.

В рамките на дебриф сесията, ще коментираме доклада, ще анализира вашия опит и впечатления от данните в доклада, както и ще изготвим индивидуален план за последваща работа, преодоляване на личните предизвикателства и постигане на личните цели.  

Колко време продължава една дебриф сесия?

Традиционно продължителността на една консултативна дебриф сесия е около 90 минути.

Колко дебриф сесии са ми необходими?

Създателите на Neuro-Agility Profile™️ Advance+ препоръчват изследването да се повтори след 6-12 месеца САМО в случай, че са били поставени конкретни, индивидуални цели в дебриф сесията и работите – вие или хората в екипа ви, по тяхното изпълнение.

промяната започва от всеки от нас 

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета.

Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

0