какво ще откриете тук?

Ако искате да развите и да разширите бизнеса си, маркетингът и ръстът на продажбите трябва да бъдат вашите мантри. Моята цел е да превърна продажбената ви стратегия в “забавление”, да се чувствате спокойни, самоуверени и да вземате правилни и осъзнати решения, която ви водят напред. 

 

 

електронна книга

Наръчник за дигитална трансформация

Във времето на дигиталните пазари, моменталната консумация и поколението на екраните, вие и бизнесът ви трябва да умеете ефективно да достигате целевата си аудитория. А за да го постигнете, е необходимо да насочите усилията си към изготвянето на победоносна стратегия.

„Наръчникът по дигитална трансформация“ може да бъде една от успешните стъпки в тази посока.

NewTrend Banner Book 02 Безплатни ресурси

маратон за предприемачи

Изведете бизнеса си на следващо ниво

Предизвикателството

Не е тайна, че разпространението на COVID-19 рязко обърка плановете на много от нас. Не даде възможност на бизнесите да се адаптират постепенно. Нанесе и ще продължи да нанася щети. Както древната тибетска поговорка гласи: несъмнено е време “да променим това, което можем и да приемем това, което не можем“.

РЕШЕНИЕТО

През май, 2021 стартира първият онлайн маратон, посветен на предприемчеството, бизнес планирането и стратегическото развитие на компаниите. Събитието ще продължи една седмица и е напълно безплатно. Можете да се запишете до 06 май 2021 за събитието ТУК. С подкрепата на Women in Tech – България.

Лектори

3

години опит/всеки

10-20

Управлявани бюджети

15 млн

Ръст в продажбите

35%

Обратна връзка от клиенти

Комуникацията с Ивелина носи усещане за лекота, целеустременост и яснота – въпреки, че ще сме все още в началото, вече виждаме резултатите. “

Мариана Петрова, Life Coach – RM Programs

видео

Онлайн бизнес клиника®

Проект “Бизнес клиника” подкрепя малкия и среден бизнес в усилията за преодоляване на икономическите последици от COVID-19. в рамките на проекта, предприемачите получават достъп до полезна информация, индивидуални консултации и съвети за управление на промяната, организационно консултиране и стратегичко планиране на бизнес процесите и продуктовото портфолио на компаниите.

businesss clinic ogla mineva ivelina atanasova Photo 02 Безплатни ресурси

контакти

iva ivelina atanasova genchev scaled Безплатни ресурси

Ивелина Атанасова - Генчев

Пазарни стратегии и маркетинг на растежа

“Маркетингът не е красива реклама, а цялостна визия за бизнес развитиe.”

София

бул. Арсеналски 103
    02 405 30 34
    0883 329 992
Shares
Share This