fbpx

моят професионален опит

Ивелина Атанасова - Генчев

 

„Жена на годината“ (2016) в категория „Иновации и технологии“ и носител на отличие от Президента за особено висок принос в областта на технологиите. Трикратен TEDx говорител. Старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа. Маркетинг директор по наем. Коуч. Визионер. Преподавател. Майка. Пътешественик. Мечтател и изследовател. Създател на програмата Бизнес Клиника®️ и автор на „Методът BRAVO“.

Повече за Бизнес Клиника®️Методът BRAVO

най-доброто предстои

Какво да очаквате?

Какво ако ви кажа, че наемайки “маркетинг директор под наем” вие ще получите  много повече от маркетинг консултант. Ще получите партньор за бизнеса си, старши експерт с опит, който наистина може и знае как да ви помогне да разширите и развиете бизнеса си?

Вярвам, че моето предимство се конкретните цели и срокове, с които се ангажирам. Използвам установени бизнес модели и авторска методология, разработена на база над 20-годишен опит в маркетинга. Като сертифициран бизнес коуч и ментор знам как да ви помогна да намерите точните решения за вашия бизнес и се чувствам спокойна и уверена в резултатите, които мога да донеса.

Ако търсите опитен професионалист, който да ви помогне да откриете потенциала на вашия бизнес и да го развиете, вярвам, че мога да бъда полезна.

С помощта на авторската ми методология BRAVO и маркетинга на архетипите, ефективните продажбени фунии и стратегическото бизнес планиране, ще ви помогна да изградите успешно потребителско преживяване и устойчиви бизнес процеси, които ще позволят на бизнеса да расте неограничено и да изгради познати и обичани „марки на любовта“.

Заявете своята безплатна първа консултация и нека заедно постигнем успеха, за който мечтает

моите ангажименти като „маркетинг директор“ и консултант

От стартиращи компании до бизнес лидери

Готова формула за силна марка и идентичност

Авторска методология, спечелила десетки отличия и награди.

Стратегия с добавена стойност

Гарантирано увеличение на продажбите и оптимизирани бизнес процеси.

Работещи решения и заложени цели

Работя само с предварително заложени критерии за ефективност -KPI.

Продажбени фунии

Владея тайните на успешните продажбени фунии и ще ви покажа как можете да правите пари преди да имате продукт.

Истории, които продават

Умея да създавам ценно предложение за клиента и да разказвам истории, които продават … за моите клиенти.

Стратегия и планиране

Вярвам в устойчивото бизнес развитие и умея да създавам стратегии с добавена стойност.

нито един успех не е случаен

Моята история на успеха

Кариерата ми започна в далечната 2000г, когато бях на 15 години и започнах да работя туризма.

Желанието ми тогава беше да си подобря немския и английски език. Даже не подозирах, че три години по-късно, докато уча за кандидатстудентските си изпити и обикалям из страна, за да кандидатствам в университет, ще управлявам хотел с 200 човека екип и близо 2500 гости.

Записах се да уча в Свищов – международни икономически отношения, само за да разбера две години по-късно, че истинската ми страст е всъщност маркетинга.

Учех и работех едновременно. Родих сина си. Обичах майчинството и времето, което прекарвах в компанията на бебето. Сертифицирах се като консултант по кърмене и станах доброволец към Ла Лече Лига. Харесваше ми да бъда в помощ на майките. Да виждам усмивките им, когато помогнем на бебето да се храни и да спи отново.

Когато завърших през 2012-та бакалавърската си степен се прехвърли магистратура в родния си град – Варна.

Годината, в която я завърших, ме поканиха да преподавам в Икономически университет – Варна. Студентите и бяха точно 551 човека – помня ги поименно и до днес.

Както и всяка лекция през следващите месеци и всяко чудене с какъв акъл приех и какви си мислех, че правя. Нямах никакъв опит като преподавател, треперех всеки път, когато се изправех да говоря, устата ми пресъхваше,  а на всичко отгоре, възрастовата разлика със студентите ми беше точно 6 години. Отне известно време преди да започнат да ме приемат насериозно.

Години по-късно разбрах, че именно смелостта да излезем от зоната си на комфорт е това, което ни движи напред.  Това, че приех поканата да преподавам в Икономически университет – Варна, без да се замисля за всички 551 студенти, за страховете си, за липсата си на опит, за ужасът да говоря пред публика е едно от най-добрите решения, които съм вземала. Голяма част от студентите ми тогава и до днес са мои приятели и любимо колеги, с които работя. 13 години по-късно!

Занимавам се с маркетинг вече над 25 години и съм работила като консултант по над 1000 проекта, вкл. кампанията при навлизането на MultiSport на българския пазар, кампанията на Raiffeisenbank преди продажбата ѝ на KBC Bank, стратегическо маркетинг и бизнес планиране за глобалната компания HUMANA People to People, маркетинг обслужване на TechTour – консултантска компания, базирана в Брюксел, която се ангажира с паневропейските инвестиционни и startup политики. Стратегическо бизнес консултиране на люксембургския телекомуникационен оператор – POST, Варненски свободен университет и още стотици други.

Работя както със стартиращи и иновативни компании, които са във фаза фондонабиране или велидация на продукта, така и с глобални компании, които имат клиенти на шест контитента и годишен оборот над 250 милиона долара.

Водещо за мен е желанието на клиента да бъде лидер в своята пазарна ниша и икономическото овластяване на жените с помощта на технологиите, достъпа до качествено образование и финансови ресурси.

Това са само част от брандовете, които създадох през годините и които вероятно сте срещали.

women in tech and leadership<br />

направи си планове, за да се изненадаш

Първото признание

Преподаването разбуди в мен предприемаческия дух, който винаги съм носила, макар не това да беше целта ми.

Майка ми би казала, че съм “израснала в работническо семейство”. Аз съм първият предприемач в историята на своя род. Учех се „в движение“.

Стартирах блог, водена от желанието да споделям “размисли за маркетинга”, без никакви претенции. Постепенно markbit.net се превърна. в онлайн медия, която спечели отличие за “Най-добра онлайн медия” в съревнование с bTV и Nova през 2012 и постепенно прерасна в newtrend.agency – първата по рода си Бизнес Клиника®️ за дигитална трансформация в България. 

За по-малко от десет години и съвсем неусетно се бях превърнала от маркетинг в бизнес консултант.

знаците по пътя

Част от отличията и наградите ми

когато не можеш да избягаш от себе си

Една жена в света на ИТ

Успешната ми кариерата като консултант и последвалия ръст на newtrend.agency ми позволи отново да инвестирам в обществото и да подкрепя социални проекти.

През 2016г основах Фондация “Дигиталните деца” – DigitalKidZ®️ и започна моята борба за модернизация и иновация в образованието, за да дадем равен шанс на всички български деца до качествено образование, което ще ги направи конкуретноспособни в световен мащаб.

През 2020г моята кауза за модерно и качествено образование порасна и започнах да мечтая за икономическото овластяване на жените, самотните майки и младите момичета посредством технологиите и се роди Women In Tech®️.

ако присъства в мечтите ви, значи е възможно

Във всяка стратегия да търся устойчивост, във всеки план – иновация, във всеки подход – талантите на човека.

позната от:

манифест

В подкрепа на социалната промяна

Вярвам, че истинската промяна започва със смелостта да мечтаеш и силата да преследваш тези мечти. Моята мисия е да създам и управлявам бизнес организации, които не само процъфтяват в икономически план, но и служат като мост към овластяването на жените във всеки един аспект на живота им.

В основата на тази мисия лежи убеждението, че информационно-комуникационните технологии са ключови за разширяване на възможностите пред жените. Те предоставят платформа за обучение, споделяне на знания и създаване на нови възможности за работа и предприемачество. С тяхна помощ, всяка жена може да достигне до ресурсите, които ѝ трябват, за да изгради и развие своя бизнес, да увеличи своите доходи и да укрепи своята икономическа независимост. И това, според мен, е най-добрата превенция срещу домашното насилие.

Също така, вярвам, че достъпът до качествено образование от най-ранна детска възраст е фундаментален за развитието на устойчиви общности. Образованието е сила, която може да преобрази живота на жените, да им даде увереността и уменията, необходими за това да станат лидери и иноватори в своите области.

Чрез моята работа, аз се стремя да създам среда, в която жените не само да участват, но и да водят и да са вдъхновение за следващите поколения. Това е свят, в който всяка жена има глас и платформа да го изрази, свят, в който тя може да се развива и да допринася за обществото с пълния си потенциал.

Ангажирам  се и работя неуморно за създаването на бизнес организации и инициативи, които подкрепят икономическото овластяване на жените. Всеки ден, с всяко действие, аз се стремя да направя света място, където равенството не е само цел, а реалност.

Вярвам, че успешният бизнес носи отговорност към обществото. Ето защо част от продажбата на всеки мой продукт, маркетинг услуга и/или обучение допринася за създаването на образователни проекти и инициативи в областта на STEM за деца, както и за подпомагането на икономическото овластяване на жени, самотни майки и млади момичета. Научете повече за DigitalKidZ и Women In Tech – Bulgaria.

 

За контакти и консултация

0