искате ли да разширите бизнеса си?

Ивелина Атанасова - Генчев, "маркетинг директор под наем"

за среща, пишете на hello@ivatanasova.com

наемете почасово маркетинг директор

Маркетинг на растежа и пазарни стратегии

tech london advocates logo black 2 Начало
logo womenintech global 2 Начало
savet na jenite v businessa 1 Начало
john atanasoff Начало
BGWeb Logo Ready 1 Начало

ако присъства в мечтите ви, значи е възможно

Коя съм аз?

Занимавам се с маркетинг на растежа, пазарни стратегии и бизнес развитие вече над 20 години.

Създавам, управлявам и подкрепям предприемачите да развиват бизнес организации, които допринасят за икономическото овластяване на жените.

В професионалната ми визитка присъстват отличия за „Жена на годината“ (2016) и отличие от Президента на Република България – Румен Радев за висок обществен принос в областта на компютърните науки – награди „Джон Атанасов“ (2017).

Повече от 10 години съм част от Маркетинг журито на най-големия професионален конкурс в България – “Сайт на годината”.

ivelina atanasova genchev Начало
Социални проекти

Личните ми проекти, които са със социална насоченост, са посветени на иновациите в STEM образованието и привличане на повече момичета и млади жени в ИТ индустрията, предприемачеството и науката.

Автор съм на теорията за “дигиталните деца” и основен двигател на глобалната инициатива за трансформация на образованието DigitalKidZ: „Училище с отворен код”.

Съосновател на българския клон на световната организация – Women in Tech, с присъствие в над 30 държави и шест континента.

Корпоративни инициативи

Професионалната ми биография е свързана с Newtrend Agency – бизнес клиника® за дигитална трансформация на бизнеса. 

Не просто бизнес, а БИЗнес Партньорство

Ако искате бързо да пренастроите продажбените си процеси, да излезете на външни пазари – особено Великобритания и САЩ, да одитирате бранд стратегията си или да генерирате нови идеи за продукти, кампания и инструменти за дигитална трансформация, пишете ми – притежавам нужния опит и експертиза да ви помогна. 

проекта

щастливи клиенти

години опит

работни часа

новини 

Медийни участия и публикации

bloomberg tv Начало
kapital Начало
JenataDnes Logo RED 1280x499 1 1024x399 1 Начало
nova tv Начало
btv logo 3 Начало
BNT 1 logo Начало
Ивелина Атанасова Генчев 1 Начало

знаете, че можете повече

Видео уроци и маркетинг подкаст

Маркетинг съвети от практиката и препоръки за управление на организационната промяна и вътрешна комуникация на компанията.

винаги има решение

Индивидуална работа – обучение, бизнес и маркетинг стратегия, коучинг, менторство

Оприличават работата с мен на пътешествие. Пътешествие, което отваря време и пространство само за вас и за истински важните неща, за да проектираме бизнеса ви по мярка и като проекция на личните ви таланти.

Инструментите, програмата и подхода, които ще използваме са строго индивидуални и съобразени с вашия ритъм, желания и цели. Базирани на коучинг методология, фокусирани върху бизнес успеха, целта е да превърнем бизнеса ви в лично преживяване, което да накара клиентите ви да се влюбят.

Начало
IMG 4666 Начало

професионален лектор и обучител

TEDx лектор

Имала съм щастието два пъти да се качвам на сцената на TEDx, а водя корпоративни и индивидуални обучения в областта на маркетинга, дигиталната трансформация и бизнес развитието от 2010г насам. Бивш преподавател в Икономически университет – Варна.

обратна връзка и препоръки

Другите за мен

“През последните четири години имам възможността да работя в тясно сътрудничество с Ивелина и могада обобщя впечатленията си в три думи – доверие, креативност, професионализъм.”
Десислава Митева

Изпълнителен директор, Българо - Британска Бизнес Асоциация

“Имала съм възможносттада работя с Ивелина по няколко проекта и з амен тя не е просто визионер, а истински лидер, който умее да вижда “голямата картинка” и да доставя ефективни и работещи решения, съгласно договорените срокове и условия.”
Цветелина Ненкова

Маркетинг мениджър, Superhosting.bg

“Ивелина е човек на действието и изключителен лидер. Вярвам, че докато бях нейн стажант в newtrend.agency успях да развия до голяма степен своите копирайтинг и маркетинг умения и съм щастлив, че я познавам. ”
Стилян Запорожанов

Предприемач

“Ивелина не просто е широкоспектърна като експерт, тя е невероятно креативна и може да ви бъде полезна с неща, за които дори не подозирате. Вдъхновяваща, компетентна и невероятен професионалист, Ивелина винаги поема най-трудните проекти, за да ги доведе до успешен резултат. ”
Ален Поповоч

Маркетинг директор, WeHugIt - Швейцария

новини и ресурси

Полезни материали 

Как японската концепция „Икигай“ може да помогне на вашия бизнес да бъде по-успешен

Как японската концепция „Икигай“ може да помогне на вашия бизнес да бъде по-успешен

Икигай (на японски: 生き甲斐) е понятие от японската култура, което придоби особена популярност през последите години с издаването на книгата "Икигай - тайните на Япония за дълъг и щастлив живот", на български. "Икигай" означава „причината на човек да съществува“. Във...

БЕЗПЛАТНИ ресурси за маркетинг, дизайн, брандинг и бизнес развитие, вкл. шаблон за бизнес план – част 1

БЕЗПЛАТНИ ресурси за маркетинг, дизайн, брандинг и бизнес развитие, вкл. шаблон за бизнес план – част 1

Стартирате бизнес, но нямате пари за маркетинг? Това не трябва да ви отчайва. Всеки ден се срещам с хора, които ми казват "знам, искам да работя с маркетинг агенция, но сме стартиращ бизнес и нямаме бюджет." Ако това е и вашата история, този четете надолу, този...

INSTAGRAM Live: На гости на Вик Динев

INSTAGRAM Live: На гости на Вик Динев

Първият ми live - ever. Признавам си, не беше чак толкова страшно, но ми отне изключително много време, докато се престраша да ми се случи. С Вик си говорихме повече от час и половина за лидерство, предприемачество, овластяване на жените, маркетинг, стратегии и...

промяната започва от нас

в подкрепа на социалната промяна

Част от парите, които заплащате за закупуването на моите маркетинг обучения, книги и консултантски услуги, биват дарявани в подкрепа на образователни проекти за деца и проекти за икономическо овластяване на жени, самотни майки и млади момичета.

DigitalKidZWomen In Tech